Det er utrolig at ikke personer som har med rutekartet til Brakar å gjøre ikke har tegnet en bedre rute for Linje 3 Kastanjesletta – Fjell.

Etter at bussen ikke lenger går innom sentrum er nå nærmeste holdeplass Fylkeshuset. Det gjør at de som skal til sykehuset eller til sentrum må gå langt. Det er et stort problem for personer med bevegelsesproblemer.

Det kan vel ikke være noe problem å opprettholde den gamle traseen. Kjøre ned St. Olavs gate, svinge til høyre opp Øvre Strandgate og over Øvre Sund bru. All den tid det tar så lang tid før «nybrua» blir ferdig, må det da med velvillige fra Brakar og kommunen gå an å flytte på et trafikklys og legge om litt på fortauet slik at leddbussene skal komme rundt.

Videre, hva med en holdeplass i Kreftingsgate? Den vil gjøre det lettere å komme til Union Brygge og over Ypsilon.

En annen sak på linje 3 erer problemene vinterstid. Så fort det begynner å snø, vegrer bussjåførene å kjøre opp bakkene fra Liejordet til Kastanjesletta. Det er ikke så greit for de personene som skal videre og plutselig få beskjed om å gå av på Liejordet uten at det blir tilbudt videre transport.

Løsning: Gå til innkjøp av en par minibusser (dersom dere ikke allerede har) som kan settes inn på kort varsel som pendlerbuss. Her skylder Brakar på dårlig brøyting, det har ikke noe med brøyting å gjøre, men med salting. Salt på snø, det blir klin.

Kjør kollektivt. Dette går bare viljen er til stede.

LES OGSÅ:

Les også

Vi bemannet opp for en flom av klager, men fikk bare en liten bekk

Les også

Lytter Brakar til passasjerene?