Gå til sidens hovedinnhold

Ingen Ødegaard å se på Real-trening før skjebnekampen

Martin Ødegaard var ikke å se på Real Madrids trening dagen før den svært viktige mesterligakampen mot Borussia Mönchengladbach.

Den spanske avisen AS meldte mandag at nordmannen ser ut til å gå glipp av onsdagens kamp med det som skal være en muskelskade i venstrebeinet. Klubben selv meldte mandag at Ødegaard trente innendørs og ikke med resten av laget.

Tirsdag la Real Madrid ut en 45 minutter lang video fra lagets trening. Der var ikke Ødegaard å se blant spillerne som var delt i to grupper med firkantspill.

Nordmannen har vært delaktig i kun åtte av Real Madrids 16 kamper denne sesongen. På 362 minutter har han til gode å notere seg for en målgivende pasning eller scoring.

Kaptein og midtstopper Sergio Ramos kan være tilbake for Madrid-klubben sammen med Dani Carvajal onsdag. De deltok begge på trening tirsdag. Det samme gjelder angriper Luka Jovic.

Federico Valverde, Mariano Díaz og Eden Hazard er ute, ifølge rapporten i avisen AS.

Real Madrid går videre i mesterligaen med seier. Ødegaard og lagkameratene blir gruppevinnere dersom Sjakhtar Donetsk samtidig ikke slår Inter. En uavgjort vil kun være nok til avansement hvis Inter slår det ukrainske laget, mens tap onsdag vil sende Reals stjernegalleri ut av turneringen.

Real Madrid møter Atlético Madrid til byderby lørdag. Flere medier melder om at også den kampen kan komme for tidlig for Ødegaard.

Kommentarer til denne saken