Gå til sidens hovedinnhold

Showkamp mellom Nor 92 og Mjøndalen Fotball

Artikkelen er over 4 år gammel

NOR 92 feirer sitt 25 års jubileum 20 februar og vil feire dette med en showkamp mot Alle Gutta. Da vil Mjøndalen Fotball bytte ut fotballstøvler og leggskinn med hallsko og innebandykøller. Her forventes det full innsats og masse fysisk motstand.

MJØNDALEN:  Ledelsen i Nor 92 er sikker på at gutta i brunt vil kompensere dårlig kølleteknikk og innebandykunnskap med lagånd, innsats og kameratskap. NOR 92 vil stille med en tropp som har en snittalder på under 20 år. Dette mannskapet innehar 2.plassen i 1. divisjon og har en målsetting om å rykke opp til Eliteserien etter neste sesong.

Duell

Det vil bli en artig kamp og en tøff duell mellom MIF trener Vegard Hansen og trenerduoen til NOR 92, Mikael Sjøqvist og Manne Strandberg. Selv om det er en showkamp så vil nok ikke NOR 92 gjøre en dårlig figur selv om «Alle Gutta» nok kommer til å se på dette mer som en treningsøkt. Men innebandygutta lover at gjestene virkelig skal få kjørt seg med masse løping i høyt tempo.

Streames

Selv om dette er en showkamp, forventes det mye folk på tribunen. Og ikke minst så vil det bli gratis inngang for alle som vil se dette showet. Arrangørene lover et skikkelig show med masse lys og mye tøff musikk. Skulle du ikke rekke denne festen så vil hele kampen streames på Drammens Tidenes Nett TV hvor Lars Jamvold er kommentator. Kampstart er kl. 18.00 og sendingen vil starte ca. kl. 17.45 med noen forhåndsintervjuer av de involverte.

Kommentarer til denne saken