NEDRE EIKER: NOR 92 lå på 3. plass og Ajer nest sist før søndagens møte i Solberghallen, men tabellforskjellen var lenge helt usynlig. Det sto 1–1 etter første periode og 2–2 etter den andre.

– Det var en svak kamp i dag. Vi skaper mange sjanser, men skyter for mye løskrutt, sier Jørgen Becher.

En haug med skudd havnet rett i fanget på Ajer-keeper Ole-Kristian Bakker som ble kåret til Hamar-lagets beste spiller etter kampen.

Becker tok over som kaptein etter at Simen Bendiksen gikk til Tunet tidligere i uken. Han var kaptein i kampen mot Øreåsen onsdag (8-6-tap), og nå mot Ajer.

– Står ikke fram

– Jeg prøvede meg også litt som kaptein da Simen Bendiksen gikk ut med skade i kampen mot Vålerenga tidligere i sesongen, forteller Becher.

– Det virker som for mange spillere stoler på lagkameratene. Det er ingen som står fram og tar ansvar, sier NOR 92s kaptein, som gledet seg over at det ble full pott på en svak dag.

– Det er fint med poengene, sier han.

Nor 92 slet med å finne nettmaskene mot bunnlaget som stilte med en tynn tropp i Solberghallen. Kun ti mann var med til Nedre Eiker. Dette utnyttet hjemmelaget som rullerte mye på rekkene sine i de to første periodene.

– Bedre grunnkondis

Ti minutter ut i den 1. perioden hadde hjemmelaget produsert en rekke sjanser, men mål ble det ikke før fem minutter senere.

Jørgen Becher tok ansvar, og knallet inn 1–0 fra kort hold. Kapteinen var også assist på NOR 92s andre og tredje mål. De kom etter 34 og 41 minutter og ble att inn av Akash Singh og Jørgen Ripel. NOR 92s fjerde mål ble satt inn av Didrik Grøstad.

– Vi vinner på en dårlig dag. Til slutt tar vi dem på bedre grunnkondis, og at vi har mere verktøy i verktøykassa. Men de var farlig med sine kontringer og langskudd, sier NOR-trener Mikael Sjöqvist.

– Må bli bedre

Han er klar på at de må bli bedre på å spille mot lag som står lavt og tetter godt igjen bakover.

– Vi møter Holmlia fredag, og det blir nok en lignende type kamp. Vi må først og fremst opp i tempo, sier  Sjöqvist.

NOR 92-Ajer

Innebandy, 1. divisjon, Østland

NOR 92 – Ajer 4-2 (1-1, 1-1, 2-0)

Solberghallen – 60 tilskuere.

1-0 Jørgen Becher 14.55, 1-1 Helge Larsen 18.55, 1-2 Terje Larsen 26.13, 2-2 Akash Singh 34.16, 3-2 Jørgen Ripel 40.42, 4-2 Didrik Grøstad 51.26.

Dommere: Jon Vegar Eliassen og Thomas Sørensen, Ull/Kisa.

Utvisninger: Ajer 3x2 min, 1x10 min. NOR 92 Ingen.