OSLO: NOR 92 ga serielederen skikkelig kamp, men tapte til slutt 9–7. Bækkelaget har så langt feid all motstand av banen med klare seire, men mot NOR 92 måtte de slite.

Starten på kampen kunne knapt blitt bedre for NOR 92. Allerede etter 20 sekunder var Simen Bendiksen frempå med sin første nettkjenning for dagen, og sendte NOR 92 i føringen med 1–0. NOR 92 spilte en god 1. periode, og Jørgen Becher utlignet til 2–2 i overtallsspill før første pause.

– Jeg synes vi gjør en bra første periode. Vi snakket mye før kampen om å spille med stor kontroll, og det føler jeg at vi hadde i første perioden. Vi slet litt i vårt posisjonsspill defensivt, men klarte å justere dette underveis. Offensivt spilte vi bra og skapte flere sjanser, sier NOR-trener Mikael Sjøqvist til NOR 92s hjemmeside.

LES OGSÅ: Trente en time – bidro sterkt til full pott

Målrik periode

Andre periode ble målrik, og hjemmelaget vant denne 5–3.

– Første ti minuttene av andre perioden synes jeg vi også har ganske bra kontroll, men når vi leder med to mål er det som om vi mister hodene helt. Vi tar mange dårlige valg og er skikkelig i ubalanse defensivt. Vi er aggressive i helt feil situasjoner og passive i eget slott der man alltid må være aggressiv. Siste sju minuttene av midtperioden rakner vi helt og her falt vi dessverre tilbake til litt gamle synder. Vårt laveste nivå er altfor lavt, oppsummerer Sjøqvist.

LES OGSÅ: Tande to tideler fra seieren

Fem stolpetreff

Det var et tent NOR-lag som entret banen foran siste periode. Simen Bendiksen laget sitt fjerde mål for dagen, og utlignet til 7–7. Etter dette fortsatte NOR 92 å presse på for et ledermål, og NOR 92 hadde hele fem stolpetreff i denne perioden uten at det ble mål. Til slutt satte hjemmelaget inn to mål, og vant 9–7.

– Til tross for den dårlige slutten av andre perioden følte jeg at vi hadde sjansen. Det var jo mer at vi var dårlige enn at Bækkelaget var så mye bedre enn oss. Jeg synes også at vi henter oss inn bra i tredje perioden, og sett til hele kampen mener jeg at vi har fortjent minst ett poeng. Vi har vel fem skudd i stengene bare i siste perioden, og i sluttsekundene har vi jo en ball helt på målstreken, sier Mikael Sjøqvist.

LES OGSÅ: Viste klasse mellom stengene

Bækkelaget-NOR 92

Innebandy, 1. divisjon øst

Bækkelaget-NOR 92 9-7 (2-2, 5-3, 2-2)

Tilskuere: 72

NOR 92s mål: Simen Bendiksen 4, Jørgen Becher 2 og Raymond Jensen.

Utvisninger: Bækkelaget: 3x2 min. - NOR 92: 2x2 min.