NOR92 kunne tatt steget opp på kvalifiseringsplassen i innebandyens eliteserie, men det vil seg ikke for eikværingene.

I ettermiddag ledet de en gang på stillingen 1-0 etter et mål av Timmy Sedin etter syv minutter, mebn hjemmelaget var effektive, og scoret tre ganger i en startperiode der gjesten hadde de fleste og beste sjansene, men der hjemmelaget var mest effektive.

Aleksander Jaksland ga NOR 92 en god start på den andre omgangen med et mål allerede etter fire minutter, men Harstad svarte med et kontringsmål til 4-2 mens NOR 92 presset voldsomt på for å få utlikningen.

Eivind Bjørnseth bragte litt optimisme inn i NOR-laget med sin 4-3-scoring bare sekunder før den andre perioden var ferdigspilt.

NOR 92 reiste nordover med kun ti utespillere, og trener Espen Jensen spisset det enda mer inn i sluttpperioden, men fikk verst tenkelig start med et hjemmemål til 5-3 allerede etter fire minutter.

Timmy Sedin ordnet 5-4 med åtte minutter igjen å spille, men det hele ble nok avgjort da Harstad gikk rett fra avslag til 6-4. Så kom 7-4, og Bjørnseths 7-5-redusering i sluttsekundet fikk bare akademisk betydning.

Tapet var NOR 92s tiende strake tap i årets eliteserie, mens Hrastads første seier førte dem opp på tre poeng. De ligger fortsatt på kvalifiseringsplassen.

LES OGSÅ: