DRAMMEN: Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget. Hovedgevinsten er på en million kroner, og fredag var det en kvinne fra Drammen som vant.

Men da Norsk Tipping ringte, svarte hun ikke, og det gjorde hun ikke lørdag heller.

LES OGSÅ: Millionvinner tar ikke telefonen

Oppdaget det midt på natta

Norsk Tipping ga seg ikke. De fortsatte å ringe kvinnen gjennom helga, og søndag morgen fikk de svar.

Da hadde kvinnen selv funnet ut at hun hadde vunnet ifølge Norsk Tipping.

– Jeg har ikke vært så mye i nærheten av telefonen i helga, men oppdaget at et nummer hadde forsøkt å ringe meg både fredag og lørdag, så da jeg var litt våken i natt tenkte jeg at jeg måtte sjekke det. Jeg fikk helt sjokk da jeg så det var fra Norsk Tipping. Det må vel være snakk om mer enn 50 kroner siden de ringer, tenkte jeg da, forteller kvinnen til Norsk Tipping.

Midt på natten logget hun seg inn på Norsk Tipping og fikk bekreftet at hun hadde vunnet én million kroner.

– Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sjekket – det var altfor mange nuller for meg, forteller hun til Norsk Tipping.

Da hun skjønte at hun hadde blitt millionær feiret hun med et glass rødvin. Ektemannen ventet hun imidlertid med å vekke. Han fikk først den gode nyheten da han våknet på morgenkvisten.

– «Har du klart å holde dette for deg selv helt til nå?» var den første reaksjonen hans i morges, forteller drammenseren til Norsk Tipping.

LES OGSÅ: Protesterte mot utbygging i populært turområde: – Et håpløst forslag

Ny bil

Kvinnen har allerede planer for hva pengene skal gå til.

– Vi har lenge snakket om å bytte bil, så det blir i hvert fall det. Vi har også to voksne sønner og flere barnebarn, så det blir nok noen kroner der også, forteller hun tydelig rørt til Norsk Tipping.

Det er ikke bare kvinnen som kan glede seg over ekstra penger. Også naboene kan få en ekstra slump penger. I nabolaget vinner nemlig også de av naboene som har spilt.

- Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto mer vinner du, skriver Norsk Tipping på sine nettsider. Men hvor i Drammen den kvinnelige vinneren bor, opplyser Norsk Tipping ikke noe om.

Les også

Valpeboom – her er de mest populære