Hvem fortjener en oppmerksomhet i førjulstiden?

Eier av Blåveispiken, Denise Sandli, skal lage julekurvene avisen skal dele ut hver lørdag i desember. Kanskje du kjenner en som fortjener den?

Eier av Blåveispiken, Denise Sandli, skal lage julekurvene avisen skal dele ut hver lørdag i desember. Kanskje du kjenner en som fortjener den? Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for andre? Da vil vi i Drammens Tidende gjerne vite om det. Vi vil gjøre stas på dem som gjør noens hverdag bedre.

DEL

DRAMMEN: Hver lørdag i desember skal Drammens Tidende dele ut en oppmerksomhet til noen som du mener fortjener det.

Også i år setter daglig leder hos Blåveispiken, Denise Sandli, sammen en smakfull julekurv som treffer både øyne og gane.

Oppi kurven er det blant annet blomster, cider, sjokolade og duftlys.

Det kan være en person som spiller en viktig rolle i hverdagen din eller i hverdagen til mange andre. En person som kanskje ikke stikker seg fram, men som alltid er der for andre og som øser av sin kjærlighet og medmenneskelighet, kanskje kollega, en venn, en nabo, en lærer, en trener eller bare en person som bare rett og slett fortjener å bli satt ekstra pris på.

Vi starter altså utdelingen allerede førstkommende lørdag, så vet du om en person du mener vi bør få vite om, ikke nøl med å tipse oss.

Send en mail til Drammens Tidende med en kort begrunnelse om hvorfor akkurat dette medmennesket fortjener en julekurv fra oss i avisen.

Send en mail til anne-may.tjugum@dt.no, og merk mailen med «Julekurv» i emnefletet.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken