Gå til sidens hovedinnhold

Kan SIF slå RBK på Lerkendal?

Strømsgodset reiser til Trondheim lørdag.

TRONDHEIM: Godset og Rosenborg møttes to ganger i fjor. Begge kampene endte uavgjort. Nå er det duket for et nytt oppgjør mellom de to lagene, som ligger på henholdsvis femte og sjuende plass på tabellen etter seks runder.

– Vi gleder oss til en spennende utfordring. RBK spilte en god kamp mot Stabæk nå sist, hvor de spilte 0-3, så de virker å være i god form. De blir et vanskelig lag å møte, forteller Henrik Pedersen et par dager før bortematchen mot RBK.

Disse starter for Godset: Viljar Myhra - Nico Mickelson, Niklas Gunnarsson, Sondre Fosnæss Hanssen, Jonathan Parr - Ipalibo Jack, Johan Hove, Mikkel Maigaard, Lars Jørgen Salvesen, Kristoffer Tokstad, Moses Mawa.

SIF har hentet ni poeng så langt denne sesongen, mens Rosenborg står oppført med åtte. Det er med andre ord to jevngode lag som skal kjempe om seieren på Lerkendal lørdag.

Godset har fått en god start på sesongen. De kan notere seg to seire, tre uavgjort og et tap etter seks runder. RBK på sin side har to seire, to uavgjort og to tap.

Les mer

Vilsvik og Parr på vei tilbake

Matchen lørdag spilles klokken 20:30.

Kommentarer til denne saken