DRAMMEN: Da Øystein Havang og Roger Kjendalen trakk seg som trenere i DHK i 2016, tok Kristian Kjelling over ansvaret. Til tross for mange gode tilbud fra utenlandske klubber har han blitt værende i elvebyen. 

Kontrakten strekker seg til 2025.

42-åringen er imidlertid en ettertraktet trener, og ble tidligere i år pekt på som Christian Berges erstatter på herrelandslaget. Jobben gikk imidlertid til Jonas Wille.

– Ingen kommentar

Nå går overgangsryktene igjen for Kjelling. Denne gangen er det storklubben Vipers, som har vunnet Champions League to år på rad, som har meldt seg på.

Ifølge Fædrelandsvennen skal Kjelling ha fått tilbud om å ta over hovedtrenerjobben i klubben. Tilbudet skal han imidlertid ha takket nei til.

– Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Drammen-treneren til avisen.

Morten Jørgensen, som leder prosessen med å hente ny hovedtrener til klubben, regner med de kommer med en avklaring i løpet av to til tre uker.

Taus

Nåværende Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad gir seg som trener etter inneværende sesong, etter fire sesonger i sjefsstolen. Han kobles nå til den ungarske storklubben Györ, ifølge Færdrelandsvennen. 

– Jeg kommer ikke til å si noe om den prosessen der før jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre, sier han til avisen.

Gjekstad trente forøvrig DHK i tre sesonger fra 2005 til 2008.