To ganger i løpet av natta har politiet knepet promillekjørere i Sylling i Lier. Litt over midnatt ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring. Underveis i sin beduggede ferd hadde han klart å bulke bilen sin.

Litt senere på natta ble en kvinne i 20-årene tatt for promillekjøring i det samme området.

Like før midnatt måtte politiet rykke ut til en fest i Mjøndalen, der en mann oppførte seg rabiat. Han skal blant annet ha slengt søppelkasser rundt seg, og vært i håndgemeng med flere. Politiet melder at mannen var god og full, men siden ingen ønsket å anmelde ham, ble han kjørt hjem av politiet.

Politiet fikk også litt å henge fingrene i i Drammen sentrum. Ti minutter over midnatt ble en 19-åring innbrakt etter å ha oppført seg dårlig. Ifølge politiet hadde han «fått i seg for mye av ett eller annet».

Ved 01.20-tiden kom det melding om at en mann drev og kastet ting rundt seg og knuste ruter i Thornegata. Politiet rykket ut og pågrep en mann i 20-årene, som måtte tilbringe natta i politiets kjeller.

En halv time senere pågrep politiet en mann i 20-årene på et utested på Bragernes. Mannen hadde både kokain og hasj i lommene, og vil bli avhørt om dette.