Gå til sidens hovedinnhold

Koronadødsfall på Drammen sykehus

Fredag døde en koronapasient på Drammen sykehus.

DRAMMEN: I skrivende stund er det totalt seks innlagte pasienter med koronasmitte på Drammen sykehus. På Vestre Viken ligger tallet på 19 innlagte pasienter totalt.

Siden koronapandemien ble et faktum i mars i fjor, har totalt 22 pasienter dødd med koronasmitte på Drammen sykehus. Sist tilfelle var fredag.

Det bekrefter Hege Frostad Dahle, avdelingssjef i kommunikasjonsavdelingen i Vestre Viken.

Vedkommende var en eldre person, informerer Frostad Dahle, som ikke kan si noe om personens kjønn eller alder på grunn av hensyn til personvern. Hun kan heller ikke si noe om vedkommende var vaksinert samt hvor lenge han eller hun skal ha vært innlagt på sykehuset.

– Hvordan pasienten har blitt smittet med koronavirus er ikke noe vi kan uttale oss om heller. Det er ikke nødvendigvis at vi har drevet med smittesporing hvis pasienten har blitt smittet et annet sted, sier avdelingssjefen til Drammens Tidende.

Les også

Måtte stenge sykehjem etter smitte

Vet ikke det totale antallet

Det er som nevnt totalt 22 pasienter som har dødd med koronasmitte på Drammen sykehus foreløpig. Tallet kan imidlertid være høyere, da det kan ha vært tilfeller på både sykehjem, aldershjem, institusjoner eller hjemme.

Sist Drammens Tidende skrev om et koronadødsfall var i september, hvor det da hadde dødd til sammen 49 personer av korona i Drammen.

Tilfellet var det første på over fire måneder.

Det har ikke lyktes Drammens Tidende å få en kommentar fra smittevernoverlegen søndag kveld.

Les også

Knut Harald er bekymret – selger langt færre billetter enn før pandemien

Kommentarer til denne saken