Gå til sidens hovedinnhold

Stjal fra gjenvinningsstasjon

Artikkelen er over 6 år gammel

En mann ble pågrepet og en mann kom seg unna etter at de stjal fra Franzefoss gjenvinningsstasjon.

DRAMMEN: En mann ble pågrepet, og en mann kom seg unna etter at de tok seg inn på Franzefoss gjenvinningsstasjon og stjal gjenstander der.

- Vi fikk melding om at det var folk inne på Franzefoss gjenvinningsstasjon, og det var to menn inne i en hall. En mann ble pågrepet, mens en annen mann løp fra stedet, forteller operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Finn Håvar Aas.

Det var en vekter som meldte fra til politiet, og de leter nå etter mannen som kom seg unna.

Franzefoss Gjenvinning er en totalleverandør innen avfallshåndtering i Norge. Deres virksomhetsområde er i hovedsak innen håndtering av næringsavfall, byggavfall, farlig avfall, behandling av oljeboringsavfall, tankrengjøring, jern og metaller.

Klokken 15.00 har politiet ikke klart å finne den andre innbruddstyven.

- Han som ble tatt er allerede utvist fra Norge. Nå skal juristen vurdere hva som skjer videre med han, men det at han har kommet tilbake til Norge etter utvisningen har en strafferamme på ett år, så det er mulig han må sone før han blir utvist på nytt. Det ble ikke stjålet noe særlig. De to personene hadde samla sammen noen gamle PC skjermer som har liten verdi, forteller operasjonslederen.

Mannen er fra øst Europa, og det bedrives ikke aktivt søk etter den andre innbrudstyven. 

Politiet fikk først melding om hendelsen i 10.30 tiden på søndag.

LES OGSÅ: