RØYKEN: Det var i 22.30-tiden tirsdag at politiet fikk melding om at to maskerte menn hadde brutt seg inn i en hybelleilighet i en bolig på Båtstø i Røyken.

LES OGSÅ: Brøt seg inn bevæpnet med machete og øks

I åtte-tiden onsdag morgen sendte Drammens Tidende en reporter og en fotograf til Båtstø.

Kort tid etter at de hadde parkert, fant DTs team en finlandshette midt i veien, ca. 200 meter unna boligen der angrepet skjedde.

Politiet ble tilkalt og finlandshetten beslaglagt.

Kort tid etter dette ble det også funnet en kniv i området.

En nabo fant kniven i samme vei, men kniven ble funnet et stykke lenger inn i veien, i motsatt retning for stedet hvor finlandshetten ble funnet.

Kniven ble funnet tidlig onsdag morgen, men de som fant den hadde ikke hørt nyheten om innbruddet kvelden før. De fant kniven på den ene siden av veien og sliren på den andre siden. Tilsynelatende har noen kastet den fra seg. De som fant kniven puttet den tilbake i sliren og la den ut av syne for folk.

Dette gjorde de da strekningen brukes av skolebarn, og de ikke ønsket at noen skulle skade seg på kniven. Noen timer senere ble politiet tilkalt som kom å hentet kniven.

Man kan foreløpig ikke slå fast om kniven har noe med nattens hendelser å gjøre, men politiet antar at funnet har sammenheng med angrepet.