Utga seg for å være dørvakt på Lauritz. Det likte politiet dårlig

Dette måtte politiet ta seg av natt til søndag.

DEL

DRAMMEN: I 00.45-tiden utga det politiet beskriver som «en lokal kjenning» seg for være dørvakt på et utested på Bragernes i Drammen. Nærmere bestemt, på Lauritz. Dette observerte en politipatrulje.

– Han hadde lekt ordensvakt på Lauritz. Hva det innebærer vet jeg ikke, men han har gjort seg bemerka. Folk gjør veldig mye rart og dumt i fylla, sier Erik Gunnerød, operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt.

Drammenseren i 30-årene var beruset og ble bortvist fra sentrum av politipatruljen på stedet.

– Men dette etterkom ikke mannen, så ferden gikk derfor direkte til arresten. Han blir også anmeldt, melder politiet i Sør-Øst.

Et par timer senere, i 03.30-tiden, måtte politiet ta seg av flere ordensforstyrrelser på Bragernes. En mann fra Lier i slutten av 20-årene ble kjørt til arresten grunnet dårlig atferd på Goggen.

– Han kranglet med dørvakten, forteller operasjonslederen.

– Det har også vært et basketak inne på Galaxy, som førte til at ei rute ble knust. En person blir innbrakt fra torget på grunn av beruselse og dårlig atferd, melder politiet.

Det er hinsides

I 22.40-tiden lørdag kveld blåste en mann til hele 3 i promille etter å ha kommet kjørende til et utested på Bragernes.

– Det er hinsides. Det er enormt mye. Vi får takke og bukke for at ingen ble drept, uttalte operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Trond Egil Groth, til Drammens Tidende da.

Et par timer senere skjedde noe lignende, i 01-tiden anholdt politiet en promillefører i 50-årene hjemme på bostedet hans i Drammen, etter at vitner hadde meldt at mannen kjørte bilen sin i beruset tilstand fra Bragernes sentrum. Han blåste til 1,5 i promille.

I Vestfossen i Øvre Eiker stoppet politiet en sjåfør i Fossgata, som var tydelig beruset.

– Den lokale mannen blåste til 1 i promille. Han ble kjørt til politistasjonen for sikring av bevis. Mannen anmeldes og førerkortet er beslaglagt.

Dette skjedde rundt klokka 01.

Artikkeltags