Gå til sidens hovedinnhold

Kristine Stavås Skistad til kvartfinale

Artikkelen er over 1 år gammel

Skiløperen fra Konnerud er videre til kvartfinalen i Planica.

Skistad har tidligere uttalt at det var mulig for henne å få gå i slovenske Planica, og tidligere denne måneden ble det klart atNorges Skiforbund har tatt ut Skistad til helgens verdenscuprenn.

Overfor Drammens Tidende innrømmet Skistad at hun leter etter svar.

– Det er vanskelig å si hvilke ambisjoner jeg kan ha i Planica. Det har ikke gått bra så langt i år, det er nesten litt flaut, sier hun.

Lørdag 21. desember gås det sprint i fri teknikk i Planica, mens det er lagsprint på programmet søndag. Fri teknikk bør passe Skistad godt.

Derimot peker ikke formkurven i riktig retning. Så langt denne sesongen har Skistad vært en skygge av løperen som «sjokkerte» forrige sesong:

13.-plass i sesongåpningen på Beitostølen-sprinten, og exit i kvartfinalene, skremte ingen.47.-plass på ti kilometer klassisk dagen etter var ingen skandale, men vitnet ikke om en løper i storslag.2.-plass på Konnerudrennet7. desember, langt unna blitzregnet i verdenscupen, var det ikke mange som bet seg merke i.

– Jeg håper det snur på lørdag. Treningsmessig har vi lagt opp til det, så får vi se om det klaffer, sier Skistad.

Lørdag gikk hun videre til kvartfinalen sammen med disse norske: Ane Appelkvist Stenseth, Maiken Caspersen Falla, Mari Eide og Lotta Udnes Weng.

Det gikk ikke veien.

– Hun hadde ikke noe å kjøre med på slutten, uttalte NRKs kommentatorer.

Kommentarer til denne saken