Film for de aller minste

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kort og grei kinoopplevelse for de aller minste.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

«Laban – Lille Annas favoritter»

Animert barnefilm fra Sverige.
Tale: Norske stemmer.
Aldersgrense: Tillatt for alle.
Spilletid: 42 min.
Regi: Lasse Persson, Alicja Jaworski og Karin NilssonDet er ingen småbarnsforeldre som ikke kjenner til det lille spøkelset Laban, vel? Dere vet, han som figurerer i barnebøkene til Inger og Lasse Sandberg og i korte tegnefilmer på barne-TV.

Nå, som flere ganger før, er et knippe av filmene satt sammen til en kort og grei kinoopplevelse for de aller minste.

LES OGSÅ ANMELDELSE AV: «LOL»

Og i denne runden er det lille Anna som presenterer sine favoritter – sammen med sin ekstremt lange og lettskremte onkel.

Først får vi historien om den småskumle teltturen til Laban og bestevennen prins Bus, deretter får vi se hva som skjedde da Labans familie lagde kokosboller og det var noen smugspisere som lusket rundt.

Så kommer fortellingene om en liten flaggermusunge, om verdens beste kake og om Laban og julenissen som perler på en snor, før det hele rundes av med en snutt om lille Annas desperate leting etter onkelens nattlue.

LES OGSÅ ANMELDELSE AV: «PROMETHEUS»

Jo da, visst er det både sjarmerende og trivelig, og selv om historiene ikke er splitter nye, og selv om voksne flest kanskje har fått sin dose Laban via fjernsyn, kan «Laban – Lille Annas favoritter» fungere finfint som en introduksjon til kinomørket for småtasser. Det blir vel ikke stort tryggere enn dette.

LES FLERE ANMELDELSER

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags