KRØDSHERAD: Godt forberedt med elleville innslag og morsomheter er Thomas Numme og Harald Rønneberg klare for vinterens store begivenhet på TV2.

Følg duoen på Facebook

Sammen med åtte til nå hemmelige deltakere skal de måle krefter i ti konkurranser i «Camp Norefjell». Hemmeligholdet omkring opptakene er også stort, og de lokale ildsjelene er pålagt munnkurv om det som skal skje.

LES OGSÅ; Donkeyboy på Senkveld på TV2

– Vi kan røpe at Villa Fridheim blir sentral. Hva dette innebærer har jeg ikke lov å si noe om, sier daglig leder Turid Hjertaas ved villaen.

Andre forsøk

Odd Alsvik og Turid Hjertaas ved Villa Fridheim, Ivar Blystad i Destinasjon Norefjell og nyansatte Marius Arnesen i Norefjell skisenter har vært sentrale i planleggingen sammen med kommunen og ordfører Olav Skinnes.

– Vi sendte inn et prospekt foran sommerens Senkveld-sendinger, men måtte gi tapt for Stavern. I september forsto vi at mulighetene for vinterutgaven var gode, forteller Ivar Blystad og Odd Alsvik.

Full pakke

Den ivrige gjengen snekret sammen en full tilbudspakke med forslag til alt det de mente at TV-konseptet trengte. Nærmere 30 mulige konkurranser ble foreslått og de forteller at mange av dem kommer til å bli TV-underholdning i løpet av vinteren og våren.

LES OGSÅSenkveld på Drammensbadet 

– Det blir noe mer moderate konkurranser i denne sesongen av Senkveld. Det blir heller ikke noen ekle eller grisete matkonkurranser, lover Blystad.

Trenger publikum

Både store og små kryllinger har stått på som bare det de siste dagene for å få alt perfekt til opptakene starter. Men, det er fortsatt behov for mer hjelp til to opptak ved hotellet på Bøsetra.

– Det skal være ett opptak inne på hotellet 14. januar og ett ved tjernet 17. januar og der trenger vi mye publikum til å skape liv og røre, forteller Odd Alsvik.

Enkelt valg

Prosjektleder Bjarne Laastad i TV2 er imponert over det kryllingene har hostet opp og gleder seg til mandag.

– De har levert et fantastisk konsept og vist en vilje og holdning som er helt enestående. Dugnadsgjengen virker stor og god, og valget av Norefjell som arena var veldig enkel, sier han til Drammens Tidende.

Vinterens første Senkveld-sending kommer på lufta første gang 4. februar. Det er forventet cirka 1,2 millioner seere til hvert program.