Dette mener riksavisene

Donkeyboy får gode anmeldelser for albumet "Silver Moon" i riksavisene. Både Aftenposten og VG ruller terningen til en femmer.

Donkeyboy får gode anmeldelser for albumet "Silver Moon" i riksavisene. Både Aftenposten og VG ruller terningen til en femmer. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Les hva landets musikkanmeldere mener om «Silver Moon».

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

DRAMMEN: I dag slapp drammenserne i Donkeyboy oppfølgerplaten til debuten «Caught in a Life». Drammens Tidende, som allerede har rullet en femmer på terningen, er ikke alene om å bli imponert over «Silver Moon».

-Som låtskrivere har Sundberg-brødrene tatt godt vare på sin uhyre sterke melodiske sans, skriver VG i sin papirutgave og gir platen en femmer. Aftenposten lander på samme terningkast og skriver: - Flere av låtene er klubbmateriale og det er lett å se for seg langleggede ungdommer danse av hjertens lyst i en trang bakgård.

LES OGSÅ: Donkeyboy «ville være 100 prosent sikre»

LES OGSÅ: Donkeyboy «ville være 100 prosent sikre»

Dagsavisen gir platen en firer. Anmelderen Geir Rakvaag mener singel nummer to, «Pull of the eye», er et lite underverk. – Hvis vi skal kunne rose dem for et jevnt album, må de lage noen mindre slående singler neste gang, skriver han.Så langt er Dagbladet den avisen som gir Donkeyboy mest motbør i form av en treer. – Det låter pent, men mangler noe av x-faktoren Linnea (Dale, journ.anm.) forvaltet, skriver deres musikkanmelder i papirutgaven. Dagbladet mener «Silver Moon»  er mer form enn innhold, men omtaler musikken som «elegant synthpop» et sted mellom Pet Shop Boys, a-ha og Modern Talking.

SE BILDEGALLERI: Donkeyboy erobrer Danmark

Albumet ligger i skrivende stund inne på annenplass på iTunes. Førsteplassen er okkupert av Bruce Springsteens "Wrecking Ball".

LES FLERE LOKALE KULTURNYHETER

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags