Hør skoleelevene synge for biskopen

Biskop Per Arne Dahl var invitert til multireligionsaften i Fjell Kirke

Artikkelen er over 5 år gammel

4. klassinger fra Fjell skole sang «Abrahams barn» og skolens egen sang av full hals under multikulturell kveld og biskopbesøk Fjell kirke.

DEL

DRAMMEN: Skolelevene hadde hatt en spesiell skoledag før torsdagens opptreden i Fjell kirke på kvelden, det fortalte lærer Unni Helland under arrangementet i kirken.

— Vi har stort sett snakka om deg og hva du gjør i jobben din, sa hun adressert til Per-Arne Dahl, biskop i Tunsberg. Elevene hadde laget egne, personlige kort med sine tanker og råd til den nye biskopen som de overleverte torsdag kveld etter å ha framført blant annet sangen «Abrahams barn» og Fjell skole-sangen til stor applaus fra publikum.

Prest i Fjell kirke, Ivar Flaten, innledet arrangementet med å si at kirken på Fjell skal være et sted å samles på tvers av tro, livssyn og kultur. Og akkurat dét var kirken torsdag kveld da mennesker med ulik tro var samlet.

På programmet sto også en forestilling om Abraham fra Bibelen og Ibrahim fra Koranen, fremført av Mehda Zolfaqari og Per Josten Aarsand.

Biskop Per-Arne Dahl hadde tilbragt store deler av torsdagen på Fjell:

—I dag har jeg fått erfare litt av hva underet på Fjell handler om, oppsummerte han.

Artikkeltags