Her tar piratene over teatret

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

For sju år siden hadde de sin første forestilling i en gymsal. Torsdag tok Røyken teatergruppe steget til hovedscenen i Drammens Teater. Se bilder og video.

DEL

DRAMMEN/RØYKEN: Emma og Jim må drive familiens vertshus fordi faren deres en syk og moren må pleie ham.

Inn på vertshuset kommer plutselig kaptein Billy Bones med en kiste, og krever å få leie et rom. I kista er det et kart som viser hvor skatten etter avdøde kaptein Flint ligger. Minutter senere ligger kaptein Bones død på gulvet – drept av sjørøveren Sorte Hund.Piraten Sorte Hund og hans sjørøvergjeng er nemlig ute etter kartet som viser hvor skatten på 700.000 pund er gjemt. Men Jim og Emma rekker å gjemme unna kartet før sjørøverne kom, og de bestemmer seg for å legge ut på skattejakt. Hvem finner skatten først? De sabla lurvete sjørøverne, som de selv synger, eller Jim, Emma og deres medhjelpere?

SE BILDER FRA PREMIEREN PÅ DT+

Torsdag var det premiere på Røyken teatergruppes forestilling «Skatten på sjørøverøya». Dette er teatergruppas største og mest krevende produksjon.

– For sju år siden sto vi på en scene i en gymsal, skriver regissør Kristin Børsum Hernandez i programmet.

I år klinket de like godt til og satte opp forestillingens på hovedscenen i Drammens Teater.

For publikum ble det en premiereforestilling full av munter sang og dans, kjappe og morsomme replikker og svært forseggjorte kulisser. Titt og ofte klappet publikum takten til de fengende melodiene, og latteren satt løst i salen.

Vil du vite hvordan det går med Jim, Emma og sjørøverne? Forestillingen spilles også i kveld kl. 18.00 og lørdag kl. 13.30 og kl. 17.00.

LES FLERE SAKER PÅ DT+

Artikkeltags