Kommunegrått er flott?

Vinnerverket av Eric Christiansen kom med et spark til Drammen kommune og deres nulltoleranse for gatekunst og graffiti.

Vinnerverket av Eric Christiansen kom med et spark til Drammen kommune og deres nulltoleranse for gatekunst og graffiti. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Seks meter graffiti med et tydelig budskap gikk av med seieren på lørdag.

DEL

DRAMMEN: Graffiti på plastfolie mellom lyktestolper, ungdomskunst med graffiti og sjablong og et seks meter langt lerret på torget med et tydelig budskap til Drammen kommune, talte værgudene midt imot og satte farge på sentrum til tross for en grå regnværsdag.– Midt i bildet mitt ser man våpenskjoldet som stikker hull i en sprayboks, ettersom kommunen prøver å ta livet av all kunst laget med spray, forklarer Eric Christiansen, som gikk av med 1.-plassen og fortsetter:

– Jeg er veldig imot at byen vår skal bli gråere og gråere, og syns kommunen burde lytte på kunstnere og kunstkritikere istedenfor hva en politimann måtte mene om gatekunst.

I barne- og ungdomskonkurransen var det Cathrine Tokouzpalidis som gikk av med seieren med et kunstverk laget med graffiti og sjablong.

LES OGSÅ: Drammen kommune støtter graffitikonkurranse

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags