Premiere med DRM

Hip

Hip Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

I dag slipper hiphoptrioen fra Drammen singelen «100». Denne gangen har de fått med seg Tommy Tee som produsent. Han er regnet som norsk hiphops gudfar, blant annet på grunn av "National Rap Show", NRK P3s lengstlevende program.- At han ville jobbe med oss er helt rått, sier Fredrik Stenbro, i DRM-sammenheng kjent som Phreske Phred. Trioen består forøvrig av Jørgen Eskerud (Ormstunge) og Ole Onsøyen (Ole O).

- Jeg hadde ikke helt sett for meg at Tommy Tee skulle kjøre truck i musikkvideoen vår, ler Eskerud. I fjor slapp de debutalbumet "ÆØÅ" på MTG Music. Da var de gjester i "National Rap Show", noe de fulgte opp med å sende en forespørsel til Tommy Tee om et mulig samarbeid.

LES OGSÅ: Tidenes bursdagsfest for Drammen

LES OGSÅ: Helstøpt hiphop

Musikkvideoen er regissert av Aleksander Mile Ottersen (24), også han drammenser.

- Låten er ganske så beinhard, så jeg ville lage en litt mer humoristisk video, sier han. Mile Ottersen har allerede opparbeidet solid erfaring i filmbransjen og jobbet med spillefilmer, TV så vel som musikkvideoer. Men DRM-videoen er hans debut som regissør. Musikkvideoen er laget på nullbudsjett. Der DRM har et nettverk som kan sikre Tommy Tee, har Mile Ottersen benyttet sin bekjentskapskrets.

- Magnus Dorati ar stilt opp som fotograf uten å kreve honorar. Og vi har fått låne studio av Webcast, sier Mile Ottersen. Magnus Dorati er blant landets fremste musikkvideoregissører. Han står blant annet bak videoen til "Ølbriller" av Erik & Kriss, en musikkvideo som har godt over tre millioner visninger på YouTube.

Foruten "National Rap Show" står Tommy Tee bak et av landets mest toneangivende plateselskap for hiphopartister, Tee Productions. De har gitt ut størrelser som blant andre Warlocks og Diaz.

LES OGSÅ: Sagaen fortsetter for Ormstunge

SE VIDEO:

LES FLERE LOKALE KULTURNYHETER 

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags