Derfor spilte Admiral P på torget

NY SATSNING: I forbindelse med et nytt NRK-program var artisten Admiral P i Drammen for å overraske kollega Freddy Kalas.

NY SATSNING: I forbindelse med et nytt NRK-program var artisten Admiral P i Drammen for å overraske kollega Freddy Kalas. Foto:

Artisten er i Drammen i forbindelse med en NRK-produksjon.

DEL

Drammen: Flere gikk og undret seg over oppriggingen på Bragernes torg av det som tilsynelatende så ut som en konsert. Anledningen er NRK sitt nye portrettprogram, HIKE, som inviterer flere forskjellige artister til en «hemmelig dag».

– Drammen er episk

Prosjektleder for NRKs nye satsing, Kristin Rosenløw Eeg, kunne fortelle at artisten som ved denne anledningen skulle portretteres er ingen ringere enn Freddy Kalas. På spørsmål om hvorfor Admiral P er i byen, svarte Eeg følgende:

– Freddy Kalas liker Admiral P. Derfor lager vi en dag for Freddy som er hemmelig for ham, med mange overraskelser underveis og en avsluttende konsert på torget, forteller Eeg.

Drammensartisten kan blant annet la seg overraske av at Admiral P skal fremføre en av hans egne låter. Grunnen til at konserten rigges opp på Bragernes torg i Drammen er selvsagt fordi det er Freddy Kalas sin hjemby.

– I tillegg er Drammen episk, avslutter Eeg.

I godt selskap

I tillegg til Freddy Kalas skal disse artistene portretteres av NRK: Arif, Aurora, Astrid S, Dagny og Ingrid Helene fra High as a kite. Serien blir ledet av programleder Christine Dancke. Serien sender fra siste uka i oktober.

Artikkeltags