Elvefestivalen lover Hallelujah-stemning

Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm er klare for Elvefestivalen i august.

Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm er klare for Elvefestivalen i august. Foto:

Det er fortsatt et halvt år til Elvefestivalen – men allerede nå kan festivalsjef Louise Winness Prestgard love høy allsangfaktor. For ti år etter megasuksessen er Kurt Nilsen, Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm klare for scenen og Drammen igjen,

DEL

DRAMMEN: La det være sagt med én gang: «Hallelujah» vil garantert runge ut over Gamle Kirkeplass denne fredagskvelden i august. Elvefestivalen har nemlig sikret seg noen reale publikumsfavoritter til å opptre under årets Elvefestival.

Ideen om en gjenforening skal ha kommet i høst, da Kurt Nilsen og Espen Lind begynte å mimre og klimpre på gitarene sammen. To kjappe telefoner til Holm og Fuentes resulterte i ny gnist og lyst til å stå på samme scene igjen.

– Dette kommer til å bli vanvittig gøy både for oss og for publikum. Vi klinker til, og skal lage fest hver kveld vi går på scenen, sier Kurt Nilsen i en pressemelding fra arrangøren.

Og det er ikke småtterier de fire går løs på – sommerturneen blir hele tre måneder lang.

– Det blir en tidsreise i dobbelt forstand. Publikumet vårt har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss, sier Espen Lind.

Festivalsjef Louise Winness Prestgard gleder seg stort til gjensynet med supergruppa.

– Det gjorde stor suksess de to gangene de spilte på Elvefestivalen i 2006 og 2009, og vi tror de vil falle i smak hos publikum også i år. Vi har fulgt med litt i sosiale medier etter at det ble kjent at de skal gjenforenes, og vi ser at mange har savnet dem, sier hun.

Hun tror det er kombinasjonen av fire flotte stemmer, samspillet deres på scenen og en haug med gamle hits som gjør at publikum er så begeistret.

– Dette blir fest – det er bankers!

Prestgard holder foreløpig kortene tett til brystet om andre artister som finner veien til Drammen denne augusthelga.

– De aller fleste artistene er booket, men og vi kommer til å røpe dem i små drypp framover. Det jeg kan si er at fredagen nok vil appellere til et mer voksent publikum enn lørdagen. På fredagen er det mange bedrifter som samles på Gamle Kirkeplass, så vi forsøker å finne artister som passer en mer voksen målgruppe denne dagen, sier hun.

hver kveld vi går på scenen.

ler Kur

Vi klinker til, og skal lage fest

hver kveld vi går på scenen.

ler Kur

Artikkeltags