Dette skjedde på Elvefestivalen lørdag

Den tredje og nest siste dagen av årets Elvefestival hadde noen mørke skyer hengende over seg på kvelden, men god stemning og strobelys sørget for at rengbygene ble av det kortvarige slaget.

DEL

DRAMMEN: Under kommer en oppsummering av lørdagens strabaser i Drammen by. Er du av typen som vil ha med deg absolutt alt, anbefaler jeg deg å sjekke ut dt.no/elvefestivalen.

Ellers har vi gjennom hele helgen lagt ut små og store oppdateringer i vårt direktestudio. Her finner du snacks av typen «Herodes Falsk med Ypsilon på hodet» «luftballong-avlysning» og «Bjørns gamle bil fra 1935». For å nevne noe.

Så – om du var ute på livet lørdag kveld, eller bare ikke hadde strøm på telefonen for å sjekke dt.no – her er noen av høydepunktene:

«Fitness-trenere fra helvete»

Nico & Vinz avsluttet lørdagen på Gamle Kirkeplass, og gjorde det med bravur, skal vi tro vår anmelder. Han stoppet ikke før terningen viste seks øyne, og det er kanskje ikke så rart når dette var noen av karakteristikkene:

«En energibombe av dans, glede og musikkutfoldelse – både på og foran scenen»

«Jeg har aldri sett noen artist eller band jobbe hardere med publikum»

«Energien tok aldri slutt»

«Som to fitness-trenere fra helvete som pushet publikum»

Feiret giftermål i båt

Etter 25 år samliv fant Knut Hagberg ut at han skulle fri til sin kjære Randi. Under Elvefestivalen feiret de giftermålet med hele familien i båten.

De kan gjerne fortelle hvordan frieriet foregikk, men hvordan de møttes ønsker de ikke å brette ut i avisen.

Ikke bare musikk

Danseoppvisninger, turn, tivoli, veteranbiler og gjenbruksbrød. Elvefestivalen byr på langt mer enn bare musikk på Gamle Kirkeplass.

God kok i sentrum

Vår fotograf tok seg en rusletur i sentrum lørdag ettermiddag. Her kan du se hvem han møtte på.

Ungdomssuksess

Det var bra stemning på Elvevill 2018 – Elvefestivalens rusfrie gratistilbud for ungdom under 18. Over 700 ungdommer var innom ungdomsfestivalen på Union.

Skattejakten

Mange deltok på den tradisjonsrike Skattejakten i Drammen lørdag. Her kan du se bilder av (nesten) alle deltakerne.

Falsk og Mathisen

Tom Mathisen og Herodes Falsk har ikke opptrådt sammen på 12 år. Publikum ønsket gjenforeningen velkommen tilbake med allsang, latter, dans og åpne armer.

Vår anmelder trillet terningkast fem, og skrev blant annet «i det hele tatt tenkte vi at dette var så bra at dette måtte bli terningkast seks». Hvorfor det ikke gikk slik, kan du lese i anmeldelsen.

Blant publikum var imidlertid sekserfaktoren definitivt til stede. Steinar og Erik holdt seg unna toppkarakteren, men hadde en god forklaring på hvorfor de ikke kunne gi duoen terningkast seks.

Fornøyde anmeldere

Utover herrene Falsk og Mathisen, var det også mange andre herremenn som ble belønnet med terningens nest høyeste karakter av våre anmeldere.

Alfred Hall nådde ikke helt opp til femmeren, men fikk halv pott for lørdagens åpningskonsert.

Bilder, bilder, bilder

Våre journalister og fotografer tok kanskje mange bilder fredag. Men lørdag knipset vi, om mulig, enda flere. Under finner du ALLE bildegalleriene vi publiserte i løpet av lørdagen.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags