Gratis Madcon

Drammen kommune ga en ekstrabevilling på 400.000 kroner til Festivalstiftelsen Drammen. Som et ledd i markeringen av byjubileet skal disse pengene gå til en gratiskonsert for ungdom.

Drammen kommune ga en ekstrabevilling på 400.000 kroner til Festivalstiftelsen Drammen. Som et ledd i markeringen av byjubileet skal disse pengene gå til en gratiskonsert for ungdom. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Festivalstiftelsen venter 5.000 når Madcon holder gratiskonsert for ungdom under Elvefestivalen.

DEL

DRAMMEN: - De har massiv suksess i hele Europa. Madcon er et band som ikke har noen aldersgrense, sier Anders Eriksen i Bragernes Konsert AS.

Del på Facebook

LES OGSÅ: Stor stemme til Elvefestivalen

Drammen kommune ga en ekstrabevilling på 400.000 kroner til Festivalstiftelsen Drammen. Som et ledd i markeringen av byjubileet skal disse pengene gå til en gratiskonsert for ungdom. Denne skal finne sted torsdag 18. august, dagen før det braker løs med de flere konserter på Gamle Kirkeplass.

LES OGSÅ: -Kan ikke bare ha MGP-artister

I motsetning til konsertene fredag og lørdag under Elvefestivalen er Madcon gratis. Det er heller ingen nedre aldersgrense.

SE VIDEO: (artikkelen fortsetter under videoen)

- Vi begynte å planlegge allerede i juni i fjor. Vi hadde lyst til å gi en gratis konsert som en gave fra byjubileumskomiteen og Festivalstiftelsen til ungdommen, sier Lise Simensen, styreleder i Festivalstiftelsen.

Oppdraget med å booke artist og stå som teknisk arrangør ga de til Bragernes Konsert AS. – Vi har et mål om å få 5.000 til denne konserten, sier Simensen.

Anders Eriksen forteller at de, i tillegg til Madcon, vil gjøre plass til ett eller to lokale band som oppvarmere. – Vi synes det er viktig å bruke lokale artister. Hvem det blir, om det blir ett eller to band, har vi ikke landet på ennå, sier han.

Edit Larsen (17) i Drammen Ungdomsråd er svært fornøyd med at ungdommen endelig får et bra konserttilbud uten aldersgrense.

- Absolutt! Vi hadde en konsert for et par uker siden. Vi vurderte da Madcon, men de var for dyre, sier Edit Larsen i Drammen Ungdomsråd.

Anders Eriksen i Bragernes Konsert AS ønsker innspill til hvilke lokale artister som er ønsket på scenen. – Det kan også være en bjørnetjeneste å sende et band på denne scenen som ikke er klare for det. Det er krevende å spille for så mange folk, sier han.

Uansett, hvis du har innspill til hvilke lokale band du vil så på Gamle Kirkeplass, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags