Tenor sjarmerte teaterpublikummet

TENOR: Tenoren Emil Solli-Tangen bidro til å gjøre nyttårskonserten med Drammen Konsertorkester minnerik. Dirigent er Thor Anders Trelease Eriksen.

TENOR: Tenoren Emil Solli-Tangen bidro til å gjøre nyttårskonserten med Drammen Konsertorkester minnerik. Dirigent er Thor Anders Trelease Eriksen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

En så godt som fullsatt Drammens Teater kunne glede seg over tenoren Emil Solli–Tangen og Drammen Konsertorkester tirsdag kveld.

DEL

DRAMMEN: Bare tre dager inn i det nye året kan man fortsatt feire, og som i tidligere år, så arrangerer Drammen Konsertorkester sin nyttårskonsert 3. januar. Det store trekkplasteret i år var solisten Emil Solli–Tangen, som snart er vel like kjent som sanger som sin eldre bror Didrik. De to brødrene har jo også opptrådt sammen.

Konserten startet med Mozarts «Tryllefløyten», både ouverturen og «Nattens dronning». Det satte også tonen for resten av programmet, der Emil Solli–Tangen startet med «O sole mio», en ikke ukjent sviske.

LES OGSÅ: Virtuos med venner i Teateret

Champagne

Senere sang Solli–Tangen både «Wien du Stadt meiner Träume» og «Nessun Dorma», før hele kvelden ble avsluttet med, selvfølgelig, Champagnegaloppen.

Med valser av Strauss og musikk fra blant andre Berlioz og Puccini fikk publikum det de ønsket av en nyttårskonsert i Drammen, godt sydd sammen av konferansier Gustav Jørgensen, og med dirigent Thor Anders Trelease Eriksen som stødig og sikkert ledet Drammen Konsertorkester.

Nyttårskonserten i Drammens Teater er blitt en fin tradisjon, og når man får med trekkplastre som en god tenor som Emil Solli–Tangen, så er det med på å fylle salen. Og sørge for at publikum går hjem med et smil om munnen.

LES OGSÅ: Stand up-suksess til Drammen

TRADISJON: Hvert år på 3. januar avholder Drammen Konsertorkester sin nyttårskonsert i Drammens Teater, også i år med dirigent Thor Anders Trelease Eriksen.

TRADISJON: Hvert år på 3. januar avholder Drammen Konsertorkester sin nyttårskonsert i Drammens Teater, også i år med dirigent Thor Anders Trelease Eriksen. Foto:

Artikkeltags