Donkeyboy på Perez Hilton-album

Perez Hilton-skryt første gang i 2010 på sin blogg.

Perez Hilton-skryt første gang i 2010 på sin blogg. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Den amerikanske superstjerne-bloggeren Perez Hilton har vært fan av drammensbandet Donkeyboy siden han hørte «Ambitions» i 2010. Når han nå skal utgi sitt første samlealbum, er «City Boy» ett av 14 spor.

DEL

DRAMMEN/USA: Drammensernes plateselskap, Warner Music, opplyser dette i et nyhetsbrev de sendte ut i ettermiddag:

- Perezhilton.com er en av verdens største, og mest leste blogger, og Perez selv en av verdens mest innflytelsesrike tastemakers. Så da er det topp stemning at han har valgt City Boy av norske donkeyboy som en av låtene på sitt første samlealbum.LES OGSÅ: Donkeyboy til Skavlan

Samlealbumet «Perez Hilton presents Pop Up#1» slippes snart. Bloggeren bidrar ikke selv på musikkfronten, men fungerer snarere som en kurator innen popmusikk. I 2010 omtalte han Donkeyboy på bloggen sin som «pop deliciousness from Norway» og kategoriserte dem som en krysning mellom Fleetwood Mac og Mika.

Da han hørte «City Boy» tidligere i år beskrev han låten som «Ear candy».

Donkeyboy er det eneste norske bandet som bidrar på albumet. De andre 13 artistene er Kerli, Fedez, Capital Cities, Vanjess, Kat Graham, The Cataracs, Chantal Claret, Hi Fashion, Breedlove & Chew Fu, French Fries, Alphabeat, Pascal & Pearce og Manufactured Superstars.

LES OGSÅ: «City Boy» sett av millioner

Artikkeltags