Dumdum Boys til Elvefestivalen

Her spiller Dumdum boys under Elvefestivalen i 2008.

Her spiller Dumdum boys under Elvefestivalen i 2008. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Bragernes Konserter slipper Dumdum Boys til Elvefestivalen. Bandet skal spille på fredag, som Anders Eriksen i Bragernes Konserter omtaler som «gulldagen».

DEL

DRAMMEN: - De skal spille fredag 24. august. Da kommer de til å sette fyr på hele kirkeplassen. Det blir fantastisk bra, sier Anders Eriksen i Bragernes Konserter entusiastisk.- De kommer med nytt album i mai, så det passer jo veldig bra, sier Eriksen.

LES OGSÅ: Splitter pine i halvannen time

- Garantert suksess

Han er overbevist om at Dumdum Boys vil sørge for den rette stemningen på Gamle kirkeplass Elvefestival-fredagen.

- Jeg er sikker på at begeistringen vil blomstre med Dumdum på Gamle Kirkeplass, også har vi Sivert Høyem før Dumdum Boys den fredagen, så det blir en gulldag, reklamerer Eriksen.

Det er fortsatt et band som mangler, før fredagens konsertliste er komplett.

LES OGSÅ: Plumbo booket til Elvefestivalen

- Det skal et band til inn der som vi ikke går ut med enda, men vi er veldig stolte av den bookingen vi har gjort så langt, sier Eriksen.

- Dumdum Boys har alltid vist seg som Norges største rockeband. Vi kommer til å stå og hoppe utpå der, jeg og Kai, sier Eriksen, som refererer til sin booking-kollega, Kai Gustavsen.

- Kjempeopplevelse

- Går dere for publikumsrekord i år?

- Vi mener at vi har et veldig bra program, og det er bra nok til å trekke mange tusen til Gamle Kirkeplass, men om været er med oss gjenstår å se, svarer Eriksen.

LES OGSÅ: Sivert Høyem til Elvefestivalen

- Det viktigste for oss er ikke rekord, men at de som kommer får en kjempeopplevelse, avslutter han.

Dumdum Boys har holdt det gående i flere tiår, og blir omtalt som en av «de fire store» innenfor norsk rock. Bandet kan blant annet vise til den kjente slageren «Splitter pine», og har de siste årene levert radiohiter som «Enhjørning», «Snø på Mars» og «Selvskudd».

LES FLERE SAKER OM ELVEFESTIVALEN HER

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags