Eventyrlig og djevelsk

Helena Bonham Carter som The Red Queen i "Alice in Wonderland".

Helena Bonham Carter som The Red Queen i "Alice in Wonderland". Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Møt hattemaker Johnny Depp og satans brud

DEL

Blant ukens kinopremierer finner vi Tim Burtons eventyrlige "Alice in Wonderland" med Johnny Depp i hovedrollen, Peter Jacksons thriller "Alle mine kjære" og bloddryppende "Thirst".

Magi

Fra Walt Disney Pictures og den visjonære regissøren Tim Burton kommer det episke fantasy-eventyret «Alice in Wonderland», en magisk og oppfinnsom vri på en av de mest elskede historier noensinne.

SE TRAILER: 

Familietragedie

I «Alle mine kjære» blir vi, fra en overraskende synsvinkel, vitne til det som skjer i kjølvannet av en forbrytelse og den gripende gjenoppbygningen av en familie. Filmen er basert på den bestselgende romanen av Alice Sebold og regissert av Oscar-vinner Peter Jackson.

SE TRAILER: 

"Apen"

Intens spenningsfilm om livet etter katastrofen. En mann våkner opp tidlig en morgen med blodflekker over alt. Han ønsker at denne dagen skal være som alle andre, men det er den ikke.

SE TRAILER:

Satans brud

Er fjordheksa bare bygdeovertro eller kan det stemme at Satans brud bor et stykke inn i skogen ved Grytefjord?
Regissør Tommy Wirkola og teamet hans følger opp «Død snø» med liksomdokumentaren «Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheksa».

SE TRAILER: 

Spenning

Thomas Craven (Mel Gibson) er en durkdreven mordetterforsker i Boston-politiet og alenefar. Når hans eneste barn, 24 år gamle Emma, blir myrdet på dørterskelen til hans eget hjem er alle overbevist om at det er Thomas Craven selv som var det egentlige målet for drapet. Men han lar seg snart overbevise om noe annet.

Artikkeltags