Legger pølsene på hylla

Edward Schultheiss, kjent som Kim i «Himmelblå», vraker på pølsekiosken i Lunde til fordel for et større innspillingsoppdrag han er i gang med.

Edward Schultheiss, kjent som Kim i «Himmelblå», vraker på pølsekiosken i Lunde til fordel for et større innspillingsoppdrag han er i gang med. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Midt-Telemarks mest profilerte pølseselger, Lunde-bosatte Edward Schultheiss, kjent fra rollen som Kim i TV-suksessen «Himmelblå», ønsker å selge tippekiosken sin i Lunde

DEL

Årsaken er ifølge Schultheiss at han ikke har mulighet til å kombinere kioskdriften med et større innspillingsoppdrag han er i gang med. Innspillingsoppdraget skjer i regi NRK.

LES OGSÅ: «Himmelblå»-Kim blir pølseselger
 
– Jeg fikk tilbud om en NRK-jobb i Oslo, og den jobben kunne jeg ikke si nei til. Det lar seg ikke kombinere på den måten jeg hadde trodd og håpet på det skulle. Jeg skulle gjerne ha drevet kiosken videre, men kan dessverre ikke være på to steder samtidig, erkjenner Schultheiss overfor Varden. 

LES OGSÅHimmelblå-Line til Norefjell
 
Edward Schultheiss har drevet Kiosk1, tidligere kjent som Lunde Lyd og Bilde, siden 1. august i fjor. Han rapporterer allerede å ha vært i kontakt med flere interessenter med tanke på videre drift av tippekiosken. 

LES OGSÅStolt av «Himmelblå» - og Kim i det uvisse
 
– Interessentene er jeg i dialog med fremdeles, forteller Schultheiss.

– Hva slags innspillingsoppdrag er det du skal vie deg til?

– Det kan jeg ikke si noe om, svarer Schultheiss som ikke har planer om å flytte fra Lunde selv om tippekiosken blir solgt til nye eiere.

himmelblå, kim, Edward Schultheiss.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags