Vinnis fjordfest

liv: Vinni var trekkplasteret på Fjordfestivalen og leverte varene. Han fikk opp stemningen og bød opp til allsang, her under hiten «God morgen Norge». Foto: Ragnhild Ask Connell

liv: Vinni var trekkplasteret på Fjordfestivalen og leverte varene. Han fikk opp stemningen og bød opp til allsang, her under hiten «God morgen Norge». Foto: Ragnhild Ask Connell Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Vinni var det store trekkplasteren på den årlige Fjordfestivalen på Hernestangen i Røyken. Publikumsresponsen tydet på at han innfridde.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

RØYKEN: Rapperen som er blitt allemannseie etter opptredenen på "Hver gang vi møtes" var en hit både blant store og små. Med låter som "God Morgen Norge" ble det både allsang og god stemning i Røyken.

Vinni ble etterfulgt av Dirty Deeds fra Mjøndalen, som spiller cover låter fra AC/DC, og Staut.

SE BILDER FRA FJORDFESTIVALEN PÅ DT+

Sol og sommer

Det var den 11. gangen Fjordfestivalen ble arrangert i vakre omgivelser på Hernestangen. I år hadde også arrangørene været på sin side, og et par tusen mennesker tok turen for å få med seg det varierte programmet. Det til tross for at de konkurrerte med OL-finalen i håndball.

Kveldens åpningsartist var drammensdamen Henriette Rojahn. Hun underholdt de tidligste festivaldeltagerne med sin pop og jazz blanding, og hadde som vanlig med seg multikunstner Joseph Angyal på fløyte, fiolin og saksofon.

LES OGSÅ: Fjord, fest og fanteri

Lokal rap

Det var ikke bare Vinni klarte å skape stemning med rappen sin. Det gjorde de unge guttene i rapduoen Peter & 4est. 16-åringene fra Røyken kom helt til finalen i Ungdommens kulturmønstring i fjor, men var ikke så godt vant med å spille hjemme for eget publikum.

- Det var bare helt rått. Det gir masse energi å spille på hjemmebane, gliste Ole Skaug (derav navnet 4est) og Peter Wallumrød etter opptredenen.

LES OGSÅ: Pur sommerlykke

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags