LIER: Fansen venter i spenning på fjerde sesong av SKAM. Og som vanlig så lekkes det små teasere i forkant.

Liergutt

Spekulasjonene florerer i sosiale medier, både her hjemme og utlandet, og et av de store spørsmålene er hvilke nye skuespillere som kommer inn i sesong fire, som etter planen skal vises til våren.

Mye taler for at en av dem er liergutten Cengiz Al.

Selv er han tilbakeholden med informasjon. Alle i serien har munnkurv, men i en kommentar skriver han at «Hvem som er med i SKAM må du nesten høre med NRK om».

Fiktiv Facebook-profil

Allerede nå er det opprettet en fiktiv Facebook-profil med bilde av Cengiz, under navnet Yousef Acar, som etter alt å dømme er karakteren Cengiz spiller.

 

Profilen ble oppdatert med flere bilder. I tillegg ble det lagt til to venner på siden.

Den ene er produsent Mari Magnus, som i det virkelige liv har det fulle ansvaret med å oppdatere alle profilene til SKAM- skuespillerne på sosiale medier, samt Susanna Alicia Taylor, som også jobber i P3.

LES OGSÅ: Disse er størst på Instagram i distriktet

Venn med serieskaperen

Bildene på Yousef Acar sin fiktive Facebook-side viser Cengiz sammen med flere venner, blant annet Henrik Holm, som spilte Even i forrige sesong.

Både bildene og de to vennene, Mari Magnus og Susanna Alicia Taylor, ble senere fjernet fra profilen, men lå der lenge nok til at dette ble fanget opp av spanske fans, som har spredt informasjonen videre.

Privat er Cengiz Al Facebook-venn med serieskaperen Julie Andem.

 

Penetrator – Chris

Cengiz bor i Lier og gikk på St. Hallvard videregående skole frem til i fjor. For tiden studerer han markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania.

Han er en god venn av SKAM- skuespilleren Herman Tømmeraas fra Solbergelva – begge guttene har danset på Attic dansestudio i mange år og har nå startet opp dansegruppa We are 1, sammen med José Manuel Gatica Guerro og Thomas Aasgaard.

Han har vært instruktør på Attic fra han var 15 år og underviser også i dans, som vikar på deltid på Moov treningssenter på Strømsø.

LES OGSÅ: Får tyn etter bildejuks

Flere fra drammensdistriket

Under Attics festforestilling i mai i fjor, var flere av teamet bak suksess-serien i  Drammens Teater for å se forestillingen.

Kan hende var det der Julie Andem og teamet bak SKAM fikk øynene opp for Cengiz.

Så langt har produsentene hentet flere skuespillere fra drammensdistriket og Buskerud.

Som Herman Tømmeraas fra Solbergelva og Liv Anne Trulsrud fra Drammen, som spiller Mari. Samt Josefine Pettersen som spiller Noora, fra Sigdal.

LES OGSÅ: Hils på Nora og William

«Ingen kommentar»

Redaksjonssjef i P3, Håkon Moslett, er ikke lett å få i tale når vi spør om det stemmer at Cengiz blir nye SKAM-stjerne.

Moslett gjør som han pleier når media henvender seg for å få svar på spekulasjonene og svarer i en sms til Drammens Tidende:

– Har ingen kommentar til det.

Det har ikke lykkes Drammens Tidende å komme i kontakt med Cengiz Al.