Ny video fra statene

Dette bildet ble tatt under innspillingen av videoen til Ellen Xylanders singel, «Reckless hearted» i Los Angeles ved en tidligere anledning.

Dette bildet ble tatt under innspillingen av videoen til Ellen Xylanders singel, «Reckless hearted» i Los Angeles ved en tidligere anledning. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Musikkvideoen til Ellen Xylanders gjennombrudd ble spilt inn i USA for tre år siden. Nå har hun gjort det igjen.

DEL

LIER: 29. oktober lanserer liungen singelen «Somebody», den andre singelen fra albumet «Unbeatable».

– Det blir utrolig hyggelig å få komme med ny musikk, det er mange som har ventet tålmodig lenge nå, sier Xylander til Lierposten.

LES OGSÅ: Debuterer med musikkvideo

Musikkvideo krever mye

I likhet med hiten «One day we'll make it home» har hun nå spilt inn musikkvideo i USA, og hun har åpenbare planer om at «Somebody» ikke skal slå an noe dårligere hennes store hit fra 2011.

– Det å få spille inn musikkvideo i USA er helt fantastisk. Det krever enormt mye av meg og alle i teamet. Alt handler om å være på topp der og da, sier hun.

Selv om det er over tre år siden hun fikk sitt gjennombrudd i musikkbransjen, har det gått i ett for den lokale sangfuglen.

– Jeg selv har hatt fullt opp med å jobbe med «One day we'll make it home» helt siden slipp i 2011. Låten hadde nylig radiopremiere i USA og jeg har vært på turneer i Europa, sier Xylander, og understreker at det blir stas å komme på banen igjen med nytt materiale.

LES OGSÅ: Hjemmedebut for Xylander

Stor hit

Ellen Xylander slo som nevnt gjennom med låten «One day we’ll make it home» i 2011. Denne sangen gikk rett inn på den norske hitlisten VG-lista og på topplistene til iTunes.

Låtens musikkvideo ble en av de mest spilte i Norge dette året, via NRK TVs program Jukeboks. Siden slippet av debutsingelen har Xylander samarbeidet med store internasjonale produsentnavn og jobbet mot sitt debutalbum i USA, Tyskland, Sverige og Norge.

Hun har også vært på turneer i Europa, senest i Frankrike i april i år.

Mens debutsingelen «One day we’ll make it home» nylig debuterte på en topp 20-radioliste i USA, er Ellen Xylander nå tilbake i Skandinavia med «Somebody».

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags