Lyden av Plumbo

<b>FOLKELIG ROCK. </b>Lars-Erik Blokhus (f.v.), Tommy Elstad og Nils-Magne Pettersen er klare for å sjarmere hele Norges befolkning i "Lyden av lørdag" på NRK1. FOTO: SILJE OLDEBRÅTEN

<b>FOLKELIG ROCK. </b>Lars-Erik Blokhus (f.v.), Tommy Elstad og Nils-Magne Pettersen er klare for å sjarmere hele Norges befolkning i "Lyden av lørdag" på NRK1. FOTO: SILJE OLDEBRÅTEN

Artikkelen er over 11 år gammel

Kanskje er det Plumbo som vinner folkets hjerter i "Lyden av lørdag".

DEL

Tore Strømøy har lett land og strand rundt, og i kveld starter 24 artister kampen om en kontrakt med Universal, landets største plateselskap. Plumbo, med medlemmer fra Sande og Holmestrand, er ett av bandene som kjemper om den gjeve førstepremien.
Programmet går ut på at gode, gamle folkesjeler som Jenny Jensen, Christian Ingebrigtsen, Ulf Risnes, Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel og Dag Ingebrigtsen velger ut hver sin favoritt i de fire første sendingene. Deretter skal disse utvalgte artistene kjempe videre mot hverandre utover høsten før vinneren kåres i et storslått show i Oslo Spektrum 1. desember.

GIR JERNET. Plumbo-rockerne Lars-Erik Blokhus, Tommy Elstad, Nils Magne Pettersen, samt den innleide trommisen Lasse Rønningen, garanterer at de er klare for å gi jernet dersom de klarer å komme blant de seks beste. Klarer de dette, har de muligheten til å nå fram til et større publikum enn hva de hittil har gjort.
-Jeg tror vi skiller oss ut i forhold til de andre bandene. Det går mye i danseband og country, så vi er nok litt på siden av det, forteller Lars-Erik da Drammens Tidende møter tre av medlemmene i Sande.

Folkelig poprock. Det at de er litt annerledes tror de kan bidra til at de yngre seerne stemmer på dem. Dessuten har de opptrådt på en mengde nattklubber i Norge de siste ti årene, noe som helt sikkert bidrar til at det er flere der ute som drar kjensel på dem.
"Et festband som spiller folkelig poprock med høy harryfaktor. Artige tekster med fengende musikalske temaer, som får et feststemt publikum til å synge med for full hals." Dette er i alle fall hvordan NRKs nettsider presenterer bandet. Er du mer nysgjerrig på hva Plumbo har å by på, er det bare å følge med på konkurransen.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags