Nå er de ute med ny låt – igjen

NY SINGEL: Broiler slapp fredag sin andre singel dette året – «Goodbye To Love».

NY SINGEL: Broiler slapp fredag sin andre singel dette året – «Goodbye To Love». Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Knapp en måned etter forrige singel, slår Broiler til igjen. Denne gangen vinker de farvel til kjærligheten.

DEL

DRAMMEN: I mars lovet Broiler nytt låtmateriale, og knapp en måned senere innfrir de løftet. «Goodbye To Love» er et låtsamarbeid med den tyske artisten Nico Santos.

Broiler forteller at tyskeren egentlig spurte om drammensduoen kunne remikse en av låtene hans, men de tre guttene fant ut at de heller ville lage noe eget sammen.

– Det hadde vært veldig kult om låten funket bra i Tyskland, siden Nico er der ifra. Vi håper jo også så klart at resten av fansen vår liker den, og til nå ser det lovende ut, skriver de i en epost.

På spørsmål om «Goodbye To Love» er basert egne erfaringer, forteller de at det er Nico Santos som har skrevet den, og at de derfor ikke vet.

– Men vi har vel alle vært der?

Broiler forteller at låten har tatt ekstremt mye arbeid for å få akkurat slik de vil ha den, og at de foreløpige tilbakemeldingene tyder på at folk liker den.

De kommer ikke med de store avsløringene hva gjelder kommende låtmateriale, men hinter til at det kommer flere låter i framtiden.

– Vi gir ut musikk hver gang vi føler vi har noe kult, noe som er riktig for årstiden vi er i og noe vi tror folk kan få gode vibber av. Det er vanskelig å lage et tidsmessig mønster i slippene, men vi håper og tror at folk liker når det kommer mye materiale, skriver de.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken