Den store stemmen fra nord til Drammens Teater

TURNÉ: Christel Alsos står på Drammens Teater 16. februar.

TURNÉ: Christel Alsos står på Drammens Teater 16. februar. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Christel Alsos feirer ti år som artist, og kommer innom Drammen 16. februar.

DEL

DRAMMEN: Fauske-artisten legger bak seg flere Spellemann-nominasjoner og topplisteplassering etter ti år i bransjen. Karrieren feires nå med turné i hele landet.

LES OGSÅ: Spiller på stor minnekonsert for Leonard Cohen

Stor stas

I fjor høst ga Alsos ut plata «At The Time of the Night», og har derfor fem plater på repertoaret. Nå har hun samlet et helt nytt band hun tar med på turné.

– Det er veldig artig å komme ut på veien igjen med dette materialet. I første omgang er det ni konserter i Norge, forteller hun.

Det er Drammens Teater som får besøk av artisten, en arena hun synes det er stor stas å opptre i. Sist hun sto på den samme scenen var med Kurt Nilsen for tre år siden, da de var sammen på juleturné.

LES OGSÅ: Disse spiller på Union Scene denne våren

Behov for kontakt

Alsos forteller at hun gleder seg til å stå foran publikum, og få direkte kontakt med de oppmøtte.

– Jeg har levd litt i en egen boble i studio, og har blitt distansert fra den direkte kontakten med lytteren. I musikken er man veldig avhengig av at det er en mottaker i den andre enden. Jeg har et ønske om å gi noe til folk, men også et behov for å kjenne at de er der. Å skape en kontakt – det er det man vil, sier hun.

Med seg på turneen har hun også en lydmann fra Drammen. Hvorvidt hun har noen stor fanskare i Drammen er hun imidlertid ikke sikker på.

– Det er et godt spørsmål. Jeg håper i så fall at jeg ser de neste torsdag, sier hun lurt.

LES OGSÅ:

Artikkeltags