Ikke gå glipp av noe! Bli pluss-leser her nå

DRAMMEN: Den svenske rapperen Jason Diakité er best kjent under artistaliaset Timbuktu. Nå er han klar for å gjøre sin tredje konsert under Elvefestivalen.

– Det er bare å si velkommen tilbake Timbuktu! Av alle artister som har vært på Elvefestivalen er det ingen som er mer riktig å hente igjen. Ja, for meg kan Timbuktu spille her hvert eneste år. Ingen kan garantere festen og det musikalske fyrverkeriet mer, skrev vår anmelder Johnny Andreassen da svensken sist gjestet Gamle Kirkeplass i 2009.

LES OGSÅ:  Bruker like mye penger som i fjor

Tilbake på festival

Marit Larsen har ikke spilt på Drammens største festival siden 2006. Da hadde hun nettopp solodebutert med «Under the surface». Når hun 10 år senere kommer tilbake er hun aktuell med sitt fjerde soloalbum , «Joni was right».

I tillegg kommer vinneren av fjorårets «Urørt» på NRK, Kristian Kristensen. Han er for tiden A-listet på både P1 og P3 med singelen «Kan du lære mæ» og gjester Elvefestivalen for første gang.

LES OGSÅ: Kong Kygo til jazzen

Årets Daniel Kvammen

– Jeg snakket med flere som gikk glipp av Daniel Kvammen i fjor. «Jeg skjønte ikke hva jeg gikk glipp av», sier de nå. Så nå kan jeg oppfordre til å få med seg Kristensen, sier festivalsjef Tom Søgård.

I fjor hadde de tidenes suksess med 11.300 solgte billetter og Roxette som toppnavn.

Et så stort navn er foreløpig ikke blant dem som er sluppet til 2016-utgaven.

– Kommer dere til å slippe et like stort navn i år?

– Det er fortsatt svært mulig, sier Søgård.