Her er beviset på Mads Hansens elleville sommer

Artikkelen er over 1 år gammel

Et tapt veddemål endte i sommerhiten 2018. Nok et tapt veddemål gjør at Mads Hansen nå har foreviget en Spotify-toppliste på rumpa.

DEL

LIER: Tatoveringen av Spotify-lista ble tatt i Brumunddal lørdag. Hansen er på turné, og plutselig stoppen bilen og han fikk bind for øynene.

– Jeg fryktet at noen skulle skremme meg med slanger eller noe sånt, men da jeg plutselig befant meg i en tatoveringssjappe og så Petter Katastrofe, skjønte jeg tegninga, sier Hansen til Drammens Tidende.

Det var i Nitimen på NRK P1 at 34-åringen tidligere i sommer fortalte at han hadde inngått et veddemål med nettopp Petter Katastrofe, én av Hansens gode hjelpere på «Sommerkroppen».

Veddemålet gikk ut på av hvis sangen ble nummer én, som den jo gjorde, skulle Mads Hansen ta skjermbilde av Spotify-topplistas tre øverste sanger og tatovere det på rumpa.

– Jeg så på det som fullstendig urealistisk, sier Hansen, som ikke synes det var spesielt vondt å få blekk injisert under huden på den høyre rumpeballen.

– Nei, det var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Det kan være jeg har avstumpede nerveceller i hudoverflaten, eller at jeg har veldig høy smerteterskel.

Med tanke på blekkpyntens strategiske plassering, er det nok ikke så mange som får se den i levende live. Nå er ikke liungen kjent for å være blyg, så han har allerede delt bilde av kunsten på Instagram. Selv ser han for seg at det flaueste blir å komme i dusjen på treningssenteret.

– Da står jeg der da, med fullstendig ukjente folk. De kommer sikkert til å tenke «hva for en idiot er det her?». Og det er jo meg, det.

34-åringen innrømmer for øvrig at han er mektig imponert over tatovørens håndarbeid.

– Det er skrevet med veldig liten skrift, men likevel er det veldig tydelig hva som står. Imponerende, slår Hansen fast.

Millioner av avspillinger

Den tidligere MIF-profilen hadde neppe sett for seg følgende for tre måneder siden:

Låten hans, «Sommerkroppen», har over 16 millioner avspillinger på Spotify.

Han har vært på turné med VG-lista, og for øvrig reist land og strand rundt på turné med sin ene sang.

Og snart tre måneder etter at sommerhiten ble sluppet, ligger den fortsatt på tiendeplass på Spotify-lista «Norway Top 50».

Helt til topps

Det er nettopp Spotify-lista den lokale artisten nå har tatovert på rumpa.

Riktignok ikke i den nåværende versjonen, men slik lista så ut da liungen klatret helt til topps tidligere i sommer.

Du vet, da Mads Hansen var mer populær enn Alan Walker og Post Malone. Bare for å nevne andre- og tredjeplassen da han inntok førsteplassen.

Artikkeltags