Her ender Lailas Céline Dion–jakt

Klokken er halv fire om morgenen og Laila Steen Johnsen (med hvit t-skjorte) får endelig sitt korte møte med Celine Dion. Stedet er en hotellobby i Quebec. Begivenheten foreviges av Steen Johnsens ektemann.

Klokken er halv fire om morgenen og Laila Steen Johnsen (med hvit t-skjorte) får endelig sitt korte møte med Celine Dion. Stedet er en hotellobby i Quebec. Begivenheten foreviges av Steen Johnsens ektemann. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Laila Steen Johnsen (40) fra Mjøndalen fikk oppfylt sin største drøm denne sommeren: Et møte med Céline Dion.

DEL

NEDRE EIKER: – Det føles bare helt herlig! Nå er jakten over, sier en av Céline Dions aller største fans til dt.no.

Laila Steen Johnsen fikk den beste 40-årsgaven hun kunne få av familien denne sommeren: En tur til Quebec i Canada med konsert på kjøpet. At det skulle ende med et møte, gjør nå at tilværelsen som Céline Dion–fan endelig er komplett.

– Da jeg reiste ned, hadde jeg et lite håp om å møte henne, sier hun.

Møtte Dion før sin femte konsert

Mjøndølingen har forsøkt å møte den canadiske sangeren flere ganger tidligere. Hun har reist til Las Vegas tre ganger der hun har sett stjernen i aksjon fire ganger.

Céline Dion har gjort suksess både med franske og engelske tekster. I 1988 vant hun den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix for Sveits. På 90-tallet vokste populariteten internasjonalt. Spesielt stor oppmerksomhet fikk hun med «My heart will go on» som ble brukt i lydsporet til James Cameron–filmen «Titanic».

Steen Johnsen har vært i kontakt med «Skavlan»-redaksjonen flere ganger med argumenter om at Dion bør inviteres til studio. Før en konsert i 2007, laget Steen Johnsen et smykke med påskriften C + R. C for Céline og R for René. Sistnevnte er Dions ektemann med etternavnet Angelil.

Tatoverte autografen på ankelen

Men et «personlig» møte lyktes hun først å ordne sommeren 2013. Som den dedikerte fanen hun er, var hun også til stede på artistens lydsjekk kvelden før konserten.

Hun hadde snappet opp hvilket hotell Céline Dion bodde på og stakk inn i lobbyen etter lydsjekk. Der møtte hun over 30 likesinnede fans fra hele verden. Etter fire timers venting, klokken halv fire om morgenen, kom stjernen inn i lobbyen.

– Vaktene henger rundt henne hele tiden, så det var ikke mye vi fikk. Men jeg fikk både tatt bilde med henne og autografen hennes, sier mjøndølingen.

Sist lørdag tatoverte hun den ferske signaturen på ankelen med et femtall ved siden av seg. Tallet fem fordi det er Dions lykketall og dette var den femte konserten hun hadde med Steen Johnsen i publikum.

– Det er en ro med henne. Ja, det var helt herlig å møte henne, sier Steen Johnsen.

OGSÅ PÅ DT.NO: Taxisjåfører krevde 100 kr i «tissegebyr»

OGSÅ PÅ DT.NO: Matilde er liung nummer 25.000

LES PÅ DT+: Han styrer kulturtilbudet i himmelen

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags