Madrugada til Union

Oslo  20190201.
Vokalist Sivert Høyem og resten av Madrugada spilte for et utsolgt Oslo spektrum to kvelder i januar. I august er de klare for Drammen og Union Scene.

Oslo 20190201. Vokalist Sivert Høyem og resten av Madrugada spilte for et utsolgt Oslo spektrum to kvelder i januar. I august er de klare for Drammen og Union Scene. Foto:

De har nettopp lagt bak seg en forrykende konsert på Kongsberg Jazzfestival. Nå er det klart at Madrugada kommer til Union Scene.

DEL

De er et av de aller største bandene i norsk rock, og fikk sitt gjennombrudd med albumet «Industrial Silence».

Dette er 20 år tilbake i tid, og bandet gjestet også Union i 1999 og leverte en konsert for historiebøkene i fabrikklokalene ved Drammenselva. Fredag kveld var de toppnavn på Kirketorget under Kongsberg Jazzfestival.

Og lørdag kan Union Scene melde at de har booket Madrugada til Union Scene 31. august.

– Vi er svært stolte av å røpe at et av Norges mest betydningsfulle og innflytelsesrike band i nyere norsk rockehistorie skal åpne Union Scene etter ombyggingen. Bandet låter ifølge rapportene bedre enn noensinne, og vi gleder oss enormt til at de skal fylle Union Scene til randen siste lørdagen i august, sier John Eivind Meland, produsent ved Union Scene, i en pressemelding.

Seks skjemmende bæresøyler i konsertarenaen flyttes og galleriåpningen på hovedscenen utvides, når Union Scene ønsker høsten velkommen med økt kapasitet og publikumsopplevelser.Artikkeltags