Vinterlyd har artistlisten klar

Marion Ravn og Kurt Nilsen.

Marion Ravn og Kurt Nilsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon bruker konserten Vinterlyd til å skaffe oppmerksomhet til sin sak. Nå er artistlista bekreftet.

DEL

VIKERSUND: Vinterlyd-turneen starter i Vikersund i forbindelse med folkefesten der. Så turnerer konserten rundt i landet, og besøker Drammen på reiseruta.

Kurt Nilsen, Marion Ravn, Envy, Alejandro Fuentes, Atle Pettersen, Staut, Malin og flere artister fra Melodi Grand Prix Junior deltar på turneen, og stiller opp for kreftsaken.

– Dette er en god sak å støtte, og vi er med for å kunne gi glede i alvoret, forteller gutta i Envy.

Barneheltene Dunderly er også med og skal ha underholdning for de minste før hver konsert. P4 programlederne Kårstein Eidem Løvaas og Marte Kaasa Arntsen er konferansierer.

LES OGSÅ: Marion Ravn og Kurt Nilsen klare for Vikersund

Få overlever

I likhet med i fjor retter aksjonen oppmerksomhet mot kreftformer som få overlever.

LES OGSÅ: 150 barn får kreft hvert år

– Vi har samme tema som i fjor fordi det er nødvendig med mer forskning på kreftformene som har veldig lav overlevelse, og derfor er viktig å rette oppmerksomhet mot dem. Vi ønsker å kunne bidra til et skikkelig forskningsløft og få fortgang i forskningen på disse kreftformene. Dette vil gjøre at flere overlever i fremtiden, sier generalsekretær i kreftforeningen, Anne Lise Ryel.

Se bildegalleriet fra fjorårets vinterlyd her

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags