Kniver om missetittelen

Stina Marie Bakken (t.v.) og Hedije Tahiri (t.h.) fra henholdsvis Hokksund og Drammen.

Stina Marie Bakken (t.v.) og Hedije Tahiri (t.h.) fra henholdsvis Hokksund og Drammen. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

De to vennindene er de to eneste igjen fra Buskerud i Frøken Norge-konkurransen.

DEL

DRAMMEN: Hedije Tahiri (19) fra Åssiden og Stina Maria Bakken (18) fra Hokksund er to av 40 jenter som fortsatt er med i den prestisjefylte missekåringen Frøken Norge.

Nå er planen å slå ut de andre 38 jentene fra resten av landet. Hedije og Stina Maria er nå klare for dueller med andre jenter i kvartfinalen, og håper å avansere videre til semifinalene. Inntil videre er det sms-stemmer som teller for å komme videre.

Del på Facebook

Modellkarriere

De to ble kjent under en modellfestival i Oslo i fjor, og har holdt kontakten siden. Begge jentene har allerede sporadiske modelloppdrag, og har deltatt i ulike modellkonrranser fra før. Ambisjonene for fremtiden handler også om modellyrket - gjerne som fotomodeller. 

Begge har utdannelse fra Åssiden Videregående, Stina går på kokk og servitørlinja, mens Hedije er ferdig utdannet ved frisørlinja. Begge jentene har sine egne blogger, som er viktig i forbindelse med stemmesankingen.

- Nå jobber jeg i barnehage og på kafe ved siden av, men jeg har lyst til å utdanne meg til førskolelærer. Men først er planen at en av oss fra Buskerud vinner Frøken Norge, ler Hedije.

Må ha troen på seg selv

Stina innrømmer at konkurransen er hard, men håper hun har en sjanse til å komme langt, og at mange av vennene vil stemme henne frem. Ifølge Stina er det ikke bare utseendet som teller. Les mer om Stina her.

- Jeg håper de vil bruke en jente som vil noe her i livet. Man må også ha noe i hodet i tillegg til utseendet, og selv har jeg alltid vært opptatt av å gjøre det bra på skolen. Forøvrig er jeg opptatt av at alle skal ha det bra, og ikke slite med dårlig selvtillit. Det er viktig å ha troen på seg selv uansett hva det gjelder. Har man det kan alle komme langt, sier Stina.

SE ALLE BILDENE AV STINA MARIE BAKKEN HER

Unik mulighet

Hedije, av albansk opprinnelse, ser på Frøken Norge som en erfaring og utfordring. Les mer om Hedije her.

- Det er en stor mulighet til å bli kjent med mange nye mennesker, samtidig som man kan hjelpe andre og vise hva man brenner for. Utfordringer er viktig for meg, og jeg mener selv at jeg kan være et godt forbilde for alle unge. Jeg har ingen spesiell plan for å komme lengst mulig, jeg kommer til å være meg selv, sier Hedije.

PS! 20. mai blir det klart hvem av de 40 håpefulle som avanserer videre til semifinalene.

SE ALLE BILDENE AV HEDIJE TAHIRI HER

 

Artikkeltags