Plumbo-Lars Erik til «Stjernekamp»

Kan Plumbos frontfigur Lars Erik Blokkhus følge i Silyas fotspor?

Kan Plumbos frontfigur Lars Erik Blokkhus følge i Silyas fotspor? Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Lars Erik Blokkhus gir Plumbo eksponering i beste sendetid. Til høsten deltar han i NRK-suksessen «Stjernekamp».

DEL

SANDE: Skal vi synge? Lars Erik Blokkhus har laget mat i «Fire stjerners middag», badet i «Skal vi stupe» og vrikket på hoftene i «Skal vi danse».

Plumbo-frontfiguren har gjort mye utenomekteskapelig reality, men denne gangen hopper han til køys med det som står han nærmest: Musikken! Vokalisten og gitaristen fra Sande skal nemlig synge som én av ti kjendisdeltakere på NRKs lørdagssuksess «Stjernekamp».

Det var VG som i dag avslørte deltakerlisten til NRK-programmet.

– Nå føler jeg meg litt mer på hjemmebane, sier Blokkhus til dt.no.

Frykter hiphop

Programmet har hatt opp mot 800.000 seere. Dette er programmet der kjendisartister kjemper om den gjeve førsteplassen på direktesendt TV.

Men selv om de driver med det de egentlig kan, må de vise bredde ved å ta mikrofonen i en rekke ulike sjangre. Og da kan du altså regne med å høre både hiphop, opera og klassisk fra sandesokningen i Plumbo.

Blokkhus gleder seg til å synge country, danseband og rock. Spesielt ser han fram til å dra noen powerballader og rockeoperaer. Men det er med en viss frykt han begir seg ut på andre beitemarker.

– Ja, hiphop og opera. Eller vent, opera kan jeg naile. Jeg har skjulte talenter, sier Blokkhus.

Styrke som showman!

Plumbo-stjernen er klar på at han ikke besitter en gullstrupe. Men det han mangler der, tar han igjen på pur power og evner som showmann.

– Dette er et bra konsept og en stor utfordring for meg. Har jo fulgt med programmet og alltid tenkt tanken at det hadde vært moro å prøve. Dessuten har jeg spilt i utallige coverband og gjort utallige coverlåter

Plumbo-fansen trenger heller ikke bekymre seg for favorittbandet. Denne sommeren reiser gjengen på festivalturné i hele Norge. Og de vil også gjesteTV2s «Allsang på grensen».

– Jeg håper at de synes det er gøy, backer meg opp og stemmer meg fram. Det er en oppfordring!

Dette er alle finalistene

Høstens utgave av «Stjernekamp» er den tredje i rekken. Tidligere vinnere er Rita Eriksen (2012) og Silya Nymoen (2013).

Hvis Lars Erik Blokkhus skal bli den første mannlige vinneren, må han danke ut disse kollegene: Anita Skorgan, Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Edwin Pinilla Gustoff, Paul Hansen, Nora Foss Al-jabri, Reidun Sæther, Mohammed «MO» Abdi Farah, Charlotte Kristiansen,

Artikkeltags