Gå til sidens hovedinnhold

Begynner som bryllupssjåfør

Artikkelen er over 6 år gammel

Plumbo-Lars-Erik starter ny geskjeft. Som bryllupssjåfør.

SANDE: Onsdag la Lars-Erik Blokkhus ut fire bilder av sin nye bil, en Chevy 57-modell, i tillegg til teksten: «Nå tenkte jeg å begynne i ny bransje her... Hvis noen skal gifte seg eller vet om noen som skal så tar jeg på meg bryllup-kjøring. Vogna er polert og klar. Og sjåfør-dressen er strøket (dette er ikke kødd altså) bare å ta kontakt.»

Responsen kom umiddelbart, og Plumbo-vokalisten har allerede fått 4-5 oppdrag.

– Når jeg først har en sånn bil, så tenkte jeg at det kunne være litt moro å bruke den til noe sånt. Jeg hentet den i Danmark i mars. Dette er en bil jeg alltid har ønsket meg, forteller Blokkhus til Sande Avis.

For de innvidde (og uinnvidde): Veteranbilen er en klassisk Chevrolet Bel Air, 57-modell – i følge den nye eieren en av de bilene som står øverst på ønskelista for folk som skal ha seg en amerikaner.

LES OGSÅ:  Platina og gull til Plumbo

Musikalsk innslag?

– Siden det er du som er sjåfør, følger det kanskje med et aldri så lite musikalsk innslag?

– Det får vi jo forhandle oss til, ler Blokkhus, og legger til at han må forhøre seg litt rundt før han bestemmer pris på kjøring.

Og ønsker man kjøring til andre formål, kan det også være en mulighet. På Facebook svarer Plumbo-vokalisten bekreftende på spørsmål om konfirmasjon.

Travel sommer

Men det blir også tid til spilling for Blokkhus og bandet framover. De er fullbooka fram til ut august, blant annet Hagan musikkfestival i Sande og Treungenfestivalen.

Kanskje blir han også å se på TV i sommer. Blokkhus er aktuell både i musikkprogrammet "Allsang på grensen" og et annet sommerprogram, uten at det er helt bestemt ennå. Uansett kan det bli en travel sommer ...

LES OGSÅ: 

Nettkonsert fra egen stue

Kommentarer til denne saken