Ny «Ola Nordmann»-video ute

MGP-låten til Plumbo publisert på youtube etter andre delfinale.

MGP-låten til Plumbo publisert på youtube etter andre delfinale. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Og den offisielle videoen kan du se her.

DEL

SANDE: Med sekk og lue på, og med norske flagg får vi se en typisk «Ola Nordmann» i bunad, på hans vandring gjennom skog, mark og skatepark, og inn i norske hjem.

FORTELL HVA DU MENER OM VIDEOEN I KOMMENTARFELTET UNDER SAKEN

Dette er låta som Plumbo deltar i Melodi Grand Prix med, og under helgens andre delfinale var det Sande-bandet som gikk til topps med låta om «den typiske nordmann».

LES OGSÅ: Plumbo booket til Elvefestivalen

Videoen er produsert av Piraya Music og Royal Picture og har så langt hatt over 10.000 visninger på Youtube.

Populære

«Ola Nordmann» er Plumbos andre singel på VG-lista, hvor «Møkkamann» for tiden regjerer på førsteplass. Før helgens delfinale i Larvik uttalte Per Sundnes seg om låta og sammenliknet den med Alexander Rybaks Fairytale:

 – Da jeg hørte sangen første gangen, tenkte jeg at den er livsfarlig. Det er noe urnorsk over den, som Rybak sin låt. Du får ikke noe mer urnorsk enn «Ola Nordmann».

LES OGSÅ: Plumbo topper VG-lista

Mye oppmerksomhet

Bandet har også fått mye oppmerksomhet, både positivt og negativt, etter Lars Erik Blokkhus «Mokkamann»-uttalelsen under årets Spellemann.

Så mye at de en stund måtte stenge gjesteboken på deres egen hjemmeside for å fjerne rasistiske støtteerklæringer. Også på Youtube har de fjernet kommentarer. 

– Vi prøver å fjerne alt sånt kontinuerlig, når det kommer. Alle som kommenterer er jo sin egen journalist og redaktør der hjemme, men vi tar jo avstand fra rasisme og alle de greiene der, fortalte Blokkhus til Drammens tidende ved en tidligere anledning.

LES MER FRA KULTUR HER

FORTELL HVA DU MENER OM VIDEOEN I KOMMENTARFELTET UNDER

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags