Spirende stand-up komikere

<b>Komikere.</b> Daniel Stensson og Kai Arne Soot imponerte med sitt show. (Foto: Mari Berg)

<b>Komikere.</b> Daniel Stensson og Kai Arne Soot imponerte med sitt show. (Foto: Mari Berg)

Av
Artikkelen er over 16 år gammel

De unge stand-up komikerne Daniel Stensson (17) og Kai Arne Soot (18) var to av mange ungdommer som inntok scenen på Hegg Gamle skole i Lier da det i går ble arrangert fredagstilbud med trøkk.

DEL

Det var Lier Musikkverksted og Smutthullet fritidsklubb som samarbeidet om arrangementet som skulle få ungdom til å vise talentene sine. Og veldig variert var det på scenen. Alt fra band, stand-up og limbo-konkurranse til salsa-kurs kunne man få med seg. Noen debuterte også på scenen, blant annet Toothless, bandet som var førstemann ut.
- Vi har bare øvd i to måneder, og jeg var veldig nervøs da vi skulle på scenen. Men det gikk veldig bra. Lysene gjorde at det var veldig varmt på scenen, sier trommeslager i Toothless, John Erik Laug.
- Det spirer og gror av talentfulle ungdommer i Lier. Her har de mulighet til å vise hva de kan og øve seg på å stå på scenen. Vi har arrangert en gang før med stor suksess. Da var det over 200 ungdommer her. Det er litt færre i dag, sier leder av Lier Musikkverksted, Mari Grimsrud.
Noen av de mer erfarne som sto på scenen, var stand-up komikerne Daniel Stensson og Kai Arne Soot. De har drevet med stand-up i over et år og har dratt med seg mye erfaring i løpet av den tiden.
- Vi lager det meste selv, men det hender vi stjeler litt fra andre også, sier Daniel Stensson.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags