Brudd for Farmen-Jarl og Svelvik-kjæresten

BRUDD: Etter fire skillsmisser fant Jarl Goli (59) kjærligheten med Kjersti Karlsen fra Svelvik. Etter 6 måneder er forholdet over.

BRUDD: Etter fire skillsmisser fant Jarl Goli (59) kjærligheten med Kjersti Karlsen fra Svelvik. Etter 6 måneder er forholdet over. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skuespiller Jarl Goli (59) og Kjersti Karlsen (47) ble et par i høst. Etter seks måneder er forholdet over.

DEL

SVELVIK: Jarl Goli har lagt fire skilsmisser bak seg. Nå er det også slutt mellom han og den tidligere elitedanseren og pilatestreneren Kjersti Karlsen, bekrefter han til Se og Hør.

– Jeg kan bekrefte at det er slutt. Forholdet er brutt. Vennskapet gir oss begge et liv uten mobbing og trakassering, sier han til Se og Hør.

Goli er mest kjent fra TV-serien Portveien 2, og var i høst deltaker i Farmen Kjendis. Fjoråret ba på både samlivsbrudd, arbeidsledighet og konkurstrusler. Goli fortalte til Romerikes Blad i januar at livet nå begynte å smile igjen.

– Jeg har en tøff periode bak meg. Et samlivsbrudd er alltid tøft, ikke minst når det er barn med i bildet. Men nå ser jeg framover; jeg leier ei hytte på Gol, har fått meg ny kjæreste, og jeg får en del oppdrag, som gjør at jeg kan betjene gjelden min, sa Goli da.

Det har ikke lykkes Drammens Tidende å få en kommentar fra verken Goli eller Karlsen.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et kulturarrangement du ønsker å dele i Drammens Tidende

Artikkeltags