Tidenes største høstprogram for Union Scene i Drammen

Steff Nevers har markert seg sterkt i musikkbransjen det siste året etter at han vant Scenekampen i Drammen. Foto: Pressebilde

Steff Nevers har markert seg sterkt i musikkbransjen det siste året etter at han vant Scenekampen i Drammen. Foto: Pressebilde

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Tidenes mest omfattende program for Union Scene er klart. Side på side med de store navnene, og kremen av lokale musikere kan du få se og høre.

DEL

Drammen: Steff Nevers, Richard Holmsen, Yngve Kristiansen, Hellbillies og Donkeyboy står på samme scene som The Pogues, Garth Hudson fra The Band, Minor Majority, Sivert Høyem og Vamp denne høsten på Union.

- Vi favner veldig vidt, fra flere utenlandske legender til lokale helter, sier Rune Valle Tangen, markeds- og bookingansvarlig for Union Scene Drift.

Dato for releasekonserten til Donkeyboy er foreløpig ikke satt, men det bekreftes at de kommer.

Hør Donkeyboys "Ambitions" her:

Variert

Programmet Valle Tangen holder i hånden er det tykkeste og mest omfattende programmet noen gang fra Union Scene. Alle aktørene under Union-taket har bidratt så det monner.

- Det er helheten i programmet som er "høydaren", påpeker produsent Thomas Innstø.

Det er ikke i tvil om at det er mye som skjer. Programmet består av arrangementer som lokale rockekvelder, matinékonserter på lørdagene, jazzkonserter, barneforestillinger til store navn som Procol Harum og The Pogues, sistnevnte ble for øvrig utsolgt på en uke.

- Det er en blanding av flaks og dyktighet som har gjort at vi har klart å få så store navn hit, presiserer Innstø.

The Pogues - If I Should Fall from Grace with God:

Gospel

Men de er ikke redde for å prøve noe nytt. Aldri før har gospeltoner fylt Union, men i desember blir det englesang med Angels in Harlem fra USA mellom murveggene.

Koret består av de beste sangerne fra det kjente Harlem Gospel Choir, som har tidligere opptrådt med blant annet Mary J. Blige og U2, samt sunget for paven.

Filmkvelder

Nytt for høsten er også at Drammen Filmklubb utvider sin virksomhet og har filmvisninger annenhver tirsdag på Klubbscenen. Det blir gullfilmer som Blues Brother, Reservoir Dogs, Life of Brian til Emil i Lønneberget.

- Vi prøver med dette programmet å være så inkluderende som mulig, fra det smale kunstneriske til de store navnene, understreker Valle Tangen.

Programmet havner i postkassene til Drammens husstander i løpet av neste uke.Artikkeltags